2777
2789
عنوان

چه دعایی کنم که بخت گشا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 116 پست
سرکتاب باز کرده پیش چنددد نفر همه گفتن جادو داری

گفتم که پیش ادم درست حسابی باز کنه...... اونا نگفتن کی جادو کرده؟؟ چون تو سرکتاب مشخص میشه.... بعدم دعا نویس واقعی پول نمیگیره برا باطل کردنش حواستون باشه 

این ستارگان وماه وخورشید واختران است که  ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روزی ۱۲۹ مرتبه یا لطیف بگو  به فرشته عشق نامه بنویس ازش بخواه جفت روحیت رو سر راهت قرار بده

برای کس دیگه هم میشه ؟ مثلا برای خواهرم بخوام همچین چیزی رو 

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

خداوند بخت و پیشونی نوشت هر کسی رو توی تایم مشخصی نوشته 

کلا بعضی هام تقدیرشون مجرد ماندن هست. دختر عمه خودم نزدیک ۵۰ سالشه و مجرد. خیلی بده پدرش فوت شد مامانش هم پیر😔😔😔

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

شما که خواهرتون عالی بود و خواستگاران بسیاری داشت 

من ؟من اصلا از خواهرم تا به حال تو سایت حرف زدم ؟😶

خودت زندگیت و بساز . یه زن مستقل و قوی از همه جذاب تره.         به هر چی می‌خوام میرسم 😍😍💪💪 دوستان من باردار نیستم تیکت آزمونمه

حالا چند سالشونه

بحث سن‌ نیست اصلا تو خونواده ما سن بالا ازدواج کردن یا ازدواج نکردن نرماله ولی چون تنهاست و حس میکنم اکه یه آدم خوب بیاد تو زندگیش یه ازدواج خوب بهش آرامش میده

کلا بعضی هام تقدیرشون مجرد ماندن هست. دختر عمه خودم نزدیک ۵۰ سالشه و مجرد. خیلی بده پدرش فوت شد ماما ...

نه عزیزم بعضی مواقع ما خودمون لگد به بختمدن میزنیم 

مثلا یه خواستگاری میاد  که باب میل ما نیس 

ولی شاید تو سرنوشتمون و تقدیرمون اون آدم جفت روحیمون باشه 

2790
2778
2791
2779
2792