2777
2789
عنوان

چه دعایی کنم که بخت گشا باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2270 بازدید | 116 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهان دوبار براش نوشتم لای قران گذاشتمش .. همین کار درسته ؟؟

اره 

شما به مدت ۵ روز روزی ۵۵ بار آرزوت رو بنویس سر ساعت مشخص 

مثلا بندیس خدایا ازت میخوام بخت و اقبال منو به بهترین شکل باز کنی و بهترین جفت روحی رو سر راهم بزاری خدایا سپاس سپاس سپاس 

منم ۳۳سالمه و کللللی از این جور ختم و نذرا خوندم ولی هنوز منتظرم. البته تو یه تاپیک مشابه چندشب پیش اینو یه نفر گفت که هنوز انجام ندادم:

سلام این ادعیه ای که می گم رد خور نداره . خودم واسه خودم و برادرم خوندم. خودم روز ۱۹ امش و برادرم چندماه بعدش ازدواج کرد.

۱.دعای سیفی صغیر یا قاموس قدرت که تو مفاتیح اومده رو هرروز پشت سرهم بخون

۲.دعای هفتم صحیفه سجادیه رو هرروز بخون

۳.روزانه ۱۰۰بار استغفار کن

۴.انگشتر شرف الشمس دستت کن.همه نقره فروشی ها دارن

۵.دو رکعت نماز حاجت به نیت ازدواج بخون بلافاصله بعد از نماز ۱۲۹بار ذکر شریف یا لطیف رو بگو

نماز های یومیه ات رو هم اول وقت با حضور قلب بخون.

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹
برا خونه دار شدن ببخشید اینو می پرسم باید به کدوم فرشته نامه نوشت

شما به مدت ۵۰ روز روزی ۱۰۰ بار تکرار کن 

به لطف الهی روز به روز به خرید خانه نزدیکتر میشوم 

نامه هم خواستی بنویسی به فرشته حمایت 

چله زیارت عاشورای حاج اقا حق شناس

100هزار صلوات در دو ماه شرعی ایت الله کشمیری

ختم قران +1000صلوات برای مادر امام زمان

124هزار صلوات

300 هزار استغفرالله ربی  اتوب الیه

اینا چله هایی که شنیدم زیاد حاجت میده

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
داشتم به درد نمیخوردن .. تحقیق میکردیم مشکل داشتن رد کردم

خب پس بختت بسته نیست خواستگار خوب نداری باید بیشتر تو اجتماع باشی اگر مذهبی هستی مسجد مراسم ها یا بسیج اینجور جاها بروببین تورو اگر غیر مذهبی هستی با دوستهات فامیل معاشرت کن 

روزی ۱۲۹ مرتبه یا لطیف بگو  به فرشته عشق نامه بنویس ازش بخواه جفت روحیت رو سر راهت قرار بده

یعنی واقعا فکر میکنین فرشته ها نامه رو میخونن؟ اینارو استادای پولکی تو کانالا یاد دادن...... منظور از نوشتن اینه که تمرکز کنه رو خواستش 😂😂

این ستارگان وماه وخورشید واختران است که  ترا نظاره می کنند ،نه تو آنهارا"تو خود کیهانی"