2777
2789
عنوان

پدر و مادر

616 بازدید | 71 پست

پدر و مادر من همش تحقیرم میکنن نیش و کنایه میزنن منو جلوی خانوادشون بده میکنن واقعا نمیدونم چشونه که اینجوری باهام صحبت میکنن مامانم بد دهنه 

من اخرین نوه ام توی خانواده مادری یه دختر دایی دارم خیلی با ادبه همش دارن از اون تعریف میکنن حسودیم نمیشه فقط میخوام بدونم چرا میان منو بده میکنن ؟ خب قاطعا دختر داییمه داییم نمیاد تموم زندگیش رو به مامان بزرگم بگه ولی دختراش میان این کار رو میکنن مورچه رد میشه میان میگن من واقعا بعضی اوقات فکر میکنم منو از وسط بیابونی جنگلی چیزی اوردن دارن بزرگ میکنن . از بچگی میگفتم با همه مهربون باشم کمکشون کنم که اگر کسی موفق شد حتی اگه همه پسش زدن بیاد بگه این کمکم کرد 

واقعا دارم از اخلاقاشون متلاشی میشم مامانم میره هر اتفاقی توی خونه می افته همه جا جار میزنه گوشیمو چک میکنه همش میخوان ازم یه چیزی در بیارن خیلی خیلی دلم گرفته واقعا از دستشون خسته شدم

همش خودشونو با بقیه مقایسه میکنن اخرم میگن ما خوبیم ماا منم میگم میخوام بهشون بفهمونم همین ما خوبیم خودش یه ایراد خیلی بزرگه .

اندازه ی یه نقطه هم دیگه بهشون اعتماد ندارم خیلی دوست د ا رم خانوادم پشتم باشن از بچگی حسرت یه خواهر یا برادر رو دارم حتی رازامم میترسم بهشون بگم و تو دلم نگه میدارم 

همش بی دلیل گریه میکنم و عبادت هی میخوام باهاشون گرم بگیرم پسم میزنن خسته شدم 

احساس میکنم افسردگی گرفتم همش دارم اهنگ گوش میدم اهنگای غمگین بیشتر 

چی کار کنم خانوادم اصلا شاد نیستن مثل رنگاورنگ خانوادم سیاه سفیدن مثل بقیه خانواده ها که شادن بازی میکنن همه باهم و اینا نیستن خیلی بی عصابن 😑

لطفا یه جوری ارومم کنین یه راه کاری چیزی بگید 😣😕

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

منم اینطوریم

کاری نمیشه کرد

توعم محلشون نده

من دگ واسم کلا مهم نیست

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند سالته؟

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
چند سالته؟

۲۰

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

اگ خاله داری باهاش حرف بزن من مامانم ی تایمی اینجوری بود وقتی رفتیم مدرسه مشاوره داشتیم اون خانوم فهمیدمن مشکل دارم گفتم قضیه اینه بامادرحرف زد ازاون روز مادرم شدع بهترین دوستم ببین ب خالت بگو باهاش حرف بزنه اگ مشاوره نمیاد اگ میاد برین حرفاتون بزنید 

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....
۲۰

هیچ خانواده ای شاد و رنگارنگ نیست

چرا نمیتونی مستقل بشی؟ نمی‌ذارن یا اینکه خودت فک میکنی نمیتونی؟

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
منم اینطوریم کاری نمیشه کرد توعم محلشون نده من دگ واسم کلا مهم نیست

من خیلی خیلی تنهام مامانم و بابام خیلی خیلی بیش از حد بزرگن همش ترس از اینده دارم همه میمیرن و من تنهای تنها میشم دختر خالم یا هر کی میخواد ازدواج کنه میگم خدایا خودت میدونی و تنهایی من

هیچ خانواده ای شاد و رنگارنگ نیست چرا نمیتونی مستقل بشی؟ نمی‌ذارن یا اینکه خودت فک میکنی نمیتونی؟

نمیزارن 

اگ خاله داری باهاش حرف بزن من مامانم ی تایمی اینجوری بود وقتی رفتیم مدرسه مشاوره داشتیم اون خانوم فه ...

یه خاله دارم خیلییییی مهربونه اما همشون از یه خون هستن به اونم اعتمادی نیست خالم شوهرش رفته خارج از کشور خودش کار میکنه و مستقله ولی خب نمیشه با اونم حرف زد همه ی دوستام یا حسودن یا دهن لق

متاسفانه هیچ کس خانواده اش رو انتخاب نمیکنه تنها راه اینه درس بخونی و یه شغل خوب و بری دنبال زندگی ...

من الان یه حاجتم دارم عاشق شدم و اینکه نمیدونم چجوری بگم ته قلبم همش دارم به اون فکر میکنم واقعا سردرگمم از فکر و خیال

من خیلی خیلی تنهام مامانم و بابام خیلی خیلی بیش از حد بزرگن همش ترس از اینده دارم همه میمیرن و من تن ...

خودت چند سالته؟

خواهر برادر نداری؟

منم ندارم و خیلی حس تنهایی دارم 

درکت میکنم کاملا😭😭😭😭

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
اگ خاله داری باهاش حرف بزن من مامانم ی تایمی اینجوری بود وقتی رفتیم مدرسه مشاوره داشتیم اون خانوم فه ...

متاسفانه کل فامیل اینجوریع 😣