2777
2789
عنوان

پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 71 پست
به نظرم زمینه افسردگی توی شما هست و کسی که بخاطر دوست پسر میره رشته انتخاب میکنه خیلی دانا به نظر ن ...

دوس پسرم نیستش 

یه فردیه که خیلی دوسش دارم وگرنه تا حالا باهاش حرفم نزدم 

به درس خوندن زیاد اعتقاد ند ارم درس میتونه تنهایی بعد از مرگ عزیزامو تامین کنه ؟؟ 

درس بخونم تهش چی جام بازم همون تو گوره دیگه 

چون اون تنها امیدیه که دارم توی زندگیم وگرنه اگر اون نبود روزی ۱۰۰۰ باز خودمو میکشتم

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بدترین پدر مادر صد برابر از ازدواج اشتباه بهتره. درکت میکنم میفهممم چی میگی ولی مثلیه خواهر بزرگتر ازت خواهش میکنم انتخاب اشتباه نکن. زندگی و ازدواج با این دل قنج رفتنا و  طپش قلبا فرق داره. توی چاه نیفت. ببین دیر نیست. به بسم الله بگو برای کنکور بخون. از همین فردا. وارد دانشگاه شو. تلاش کن. یه شغل داشته باش یه انتخاب خوب یه ازدواج خوب. تو که نمیخوای بچه های ایندت دوستت نداشته باشن؟ تو که این همه سال اذیت شدی. 5 سال دیگم روش. نگاه خوب انتخاب خوب کمکت میکنه. فردا ازدواج کنی دیگه قهر با بابامامان نیست بری توی اتاق درو ببندی اهنگ غمگین گوش کنی. ازین خبرا نیست. مشکل داشته باشی شوهرمادر شوهر خواهر شوهر..... همه هوار میشن سرت. عذابشون هزارتا بدتر از بی محبتی پدر مادره. عزیزم. تلاش کن. همه ما سختیهایی داشتیم..... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد یه چیزهایی پشتش هست دیکه یه طرفه که نمیشه رفت به قاضی

کلا از همون بچگی بوده 

انقد بهشون کمک میکنن بعد میان میگن برو از دختر داییت یاد بگیر 😔 سر همین کمک ها نزدیک بود کمرم از ۵۰ ناحیه قطع شه 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
دوس پسرم نیستش  یه فردیه که خیلی دوسش دارم وگرنه تا حالا باهاش حرفم نزدم  به درس خوند ...

اره درس میتونه یه شغل خوب و موقعیت احتماعی خوب و

شوهر و بچه بهت بده

هیچ چیزی نتونسته تو دنیا جلو مرگ کسی رو بگیره

حتما خدا برات ی چیزی ی معجزه ای گذاشته کنار به زور ازش چیزی نخواه تمام تلاشتو برای مستقل شدن یا حداق ...

پول در اوردن خالم هستش میره سر کار 

به احتمال زیاد منم مجبور میکنن برم پیش خالم دیگه کار هم که نیست توی این دوره زمونه

ترس از اینده ترس از تنهایی ترس از مرگ روبا یه روانپزشک خوب در میان بزار. مشکلات زندگی باعث شده به این چیزا فکر کنی که بازم درکت میکنم. همین الان به فکردرمان باش. چون ازدواجم کنی ترس از مرگ همسروفرزندان هم بهش اضافه میشه. با دکتر مشورت کن. درکنارش اعتماد به نفستو زیاد کن. برای مستقل شدنت تلاش کن با دزس خوندن وپیدا کردن یه شغل هرچند  کم درامد

بدترین پدر مادر صد برابر از ازدواج اشتباه بهتره. درکت میکنم میفهممم چی میگی ولی مثلیه خواهر بزرگتر ا ...

به خدا  از بچگیم همش میرفتم تو حموم دیوار ها رو میشستم 😁 انقد کار دوست دارم بر عکس دختر خاله هام 😁 

اما چه کنم دیگه فقط میتونم بگم خیلییییییی پسر خوبیه واقعا دارم دق میکنم

دوس پسرم نیستش  یه فردیه که خیلی دوسش دارم وگرنه تا حالا باهاش حرفم نزدم  به درس خوند ...

خوش بگذرونی ک چی بشه؟

عاشق شدی؟ ک چی؟ 

نگرانی؟ ک چی؟ 

کی چی؟ 

تهش ک جات تو گوره

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
ترس از اینده ترس از تنهایی ترس از مرگ روبا یه روانپزشک خوب در میان بزار. مشکلات زندگی باعث شده به ای ...

مادر بزرگم خیلی استرسیه 

به همه ی ما نوه ها به ارث رسیده 

به خدا اگه اون کسی که دوسش دارم بیاد خواستگاریم منم یه ذوقی کنم تو این ۲۰ سال زندگیم مامانم خیلی بددهنه جلوی همه ی خانواده بهم فحش میده نمیدونم با این کارشون میخوان چی بگن

حتما برو دکتر روانشناس حیف ه سنت خیلی کم برای این فکر ها

اخه مشکلمم اینجاست همش میخوان بهم بگم روانی روانی 

خوش بگذرونی ک چی بشه؟ عاشق شدی؟ ک چی؟  نگرانی؟ ک چی؟  کی چی؟  تهش ک جات تو گوره

حداقل خوشحال میشم یک دقیقه ذوق کنم بعد برم تو گورم