2777
2789
عنوان

پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 71 پست

این داستان زندگی ادامه داره  ننه بابای منم انگار بد خاه منننن  تا ب حال نشیندم مامانم بگه دخترم   یا   کلمات احساسی نگفته  اخرش ب خاطر اخلاق گند    ازدواج کردم برای فرار از   خونه   ک ازدواج خوب نیس 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    
خودت چند سالته؟ خواهر برادر نداری؟ منم ندارم و خیلی حس تنهایی دارم  درکت میکنم کاملا😭😭😭😭

۲۰ سالمه نه هیچ کسو ندارم یه بار رفتم پیش امام رضا ازش هر چی درخواست کردم التماسش کردم یه خواهر یا یه برادر بهم بده نداد گفتم حتما صلاح نبوده ولی به نمیدونم دیگه اگه با کسی که دوسش دارم ازدواج نکنم دیگه کلا نابودم

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند سالتونه ؟

۲۰

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
این داستان زندگی ادامه داره  ننه بابای منم انگار بد خاه منننن  تا ب حال نشیندم مامانم بگه ...

واقعا نمیدونم 

بچه بودم به مامانم گفتم من تنهام گفت نه دختر خاله هات پیشتن ولی ادامه ش رو نگفت نگفت میرن ازدواج میکنن حتی ریختتم نمیخوان ببینن

فقط درس بخون دانشگاه میری ؟

من بچه بودم خیلی زبل بودم هر چی بزرگتر شدم پسرفت کردم 

الانم که عاشق شدم 

اونم از خانواده

به خدا انیشتن هم بود قاطی میکرد دیگه جایی واسه خوندن درس نداشت 

مثلا میرم

من الان یه حاجتم دارم عاشق شدم و اینکه نمیدونم چجوری بگم ته قلبم همش دارم به اون فکر میکنم واقعا سرد ...

نگو بهش می‌ره 

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
۲۰ سالمه نه هیچ کسو ندارم یه بار رفتم پیش امام رضا ازش هر چی درخواست کردم التماسش کردم یه خواهر یا ی ...

خیلی بده درکت میکنم

انگار مامانمون رفته بازار مارو نبرده..انگار دندونمون رو کشیدن بهمون بستنی ندادن... انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نیست... انگار همه دوستامون افتادن تو کلاس A ما افتادیم کلاس B .... انگار ورزش 19 گرفتیم ... انگار همه اردو رفتن جز ما ... همینقدر داغـونـم...
نگو بهش می‌ره 

نمیدونم اما اگه اونم پسم بزنه میدونم چیزی ازم باقی نمیمونه هر چیم دعا میکنم خدا جوابمو نمیده 😣😕😔

من بچه بودم خیلی زبل بودم هر چی بزرگتر شدم پسرفت کردم  الانم که عاشق شدم  اونم از خانواد ...

عشق خیلی زوده براتون

آینده ات رو‌ فقط درس میسازه

هر روزی مه میگذره دیگه برنمیگرده

به خودت بیا 

رشته تون چیه ؟

عشق خیلی زوده براتون آینده ات رو‌ فقط درس میسازه هر روزی مه میگذره دیگه برنمیگرده به خودت بیا&nbs ...

عکاسی 

من نسبت به سنم خیلی بیش از حد پخته ام همکار خالم اینو بهم گفت گفتش دانایی 

به خاطر کسی که دوسش دارم رفتم عکاسی خوندم 😔

طاقتم ندارم از نزدیکام کسی فوت شه چون همون نیم انگشتی هم امید دارم از بین میره😔 دیگه کم کم دارم از این دنیا ناامید میشم

عشق خیلی زوده براتون آینده ات رو‌ فقط درس میسازه هر روزی مه میگذره دیگه برنمیگرده به خودت بیا&nbs ...

روزی که توش ۱۰۰۰۰۰۰۰ بار بهت نیش و کنایه بزنن روزه ؟

عکاسی  من نسبت به سنم خیلی بیش از حد پخته ام همکار خالم اینو بهم گفت گفتش دانایی  به خاط ...

به نظرم زمینه افسردگی توی شما هست

و کسی که بخاطر دوست پسر میره رشته انتخاب میکنه خیلی دانا به نظر نمیاد

نمیدونم اما اگه اونم پسم بزنه میدونم چیزی ازم باقی نمیمونه هر چیم دعا میکنم خدا جوابمو نمیده 😣😕😔

حتما خدا برات ی چیزی ی معجزه ای گذاشته کنار به زور ازش چیزی نخواه تمام تلاشتو برای مستقل شدن یا حداقل پول درآوردن بکن تنها راهته

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)