2777
2789
عنوان

پدر و مادر

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 71 پست
اون هم دوستت داره؟ شغلش تحصیلاتش خانواده ش؟ 

همین اون اصلا نمیدونه من دوسش دارم

خیلی خانواده ی خوبین مادرش مذهبیه شغلم دارع تحصیلاتشم به جا هست 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 
تا حالا باهاش صحبت کردی؟ بهش بگو حرف دلتو

بگم اونم پسم بزنه چی راستش خیلی ریسک پذیر نیستم باید اطمینان داشته باشم بعد ریسک کنم 

امیدوارم همه به خواسته های قلبشون برسن :)💜منم به کسی که دوسش دارم برسم :) و به بقیه ی آرزو هام 😂💃🏻میشه برام یه صلوات بفرستی ، خیلی گرفتارم ؛) اگر میخوای ریپلای بزنی برای مخالفت از حرفم ، این کار رو نکن حوصله ی بحث کردن ندارم :/ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرف دیگران برات مهم نباشه تو برو حالت خوب بشه تغییر کن دیگه نمیتونن. شاد باش به چیزای خوب فکر کن.&nb ...

شاد باشم ؟؟ به چی دلم خوش باشه ؟؟ به مادر بد دهنم یا حرفای پشت سرم یا عشقی که یه طرفس ؟ 

اصلا از بچگی شاد بودن رو حس نکردم😔🖤

اخه مشکلمم اینجاست همش میخوان بهم بگم روانی روانی 

به منم خیلیا گفتن دیوونه

به چه زبونی باید بگم لایک نکنین دوستان؟                                                                                         بچه هایی که نهمن و سردرگمن برای انتخاب رشته، باید بهتون بگم که مام یکی دو سال پیش به هوای کباب رفتیم تجربی ولی خر داغ میکردن:|                                                                                     خانما معمولا از من میپرسن که توی سالن (سنگنوردی) خانم متاهل هم هست ؟ باید بهتون بگم خانم باردار یکی دو ماهه و خانم بچه دار هم توی باشگاه داریم . و در مورد رنج سنی، یکی از خانم هایی که دقیقا با من شروع کرد و اومد باشگاه 49 سال سن داشت الان خودش باشگاه داره:)                            دوستان خوب دقت کنین تاپیک های بنده خار دارن نه تنها اون ، بلکه پستامم خار دارن                                                                             سه نفر هستیم از سه دنیای متفاوت:)
نه نه. در مورد اون پسر نه. در مورد رفتارش با خودت 

نمیدونم والا چی کار کنم 

بعد بیا تغییرو ازخودت شروع کن. باهاشون بگو بخند شاد باشمهربون باششوخی کن. شاید ازین که دایما افسردهذای حرسشون میگیره ودیگرانو به رخ میکشن. چیزی که ازدست نمیدی. اول با مامانت قحبت کن. بگو مامان دلم میشکنه هر روزم با نیش زبون عزیزترین کسم شب میکنم. بگو ته دلم ترس دارم میترسم ار تنهایی میترسم از نبودنتون...... بعد بی شک مادرت زیر بار نمیره ولی شک نکن به حرفات فک میکنه. وخودتم تغییر کن. شاد باش باهوشون الکی مشورت کن. قطعا تاثیرداره

دوستای حسود و به درد نخور 

اونا چقدر بدبختن که فکر میکنن من خوشبختم ازم الگو میگیرن و حسودیمو میکنن🚶‍♀️🚬

بعد بیا تغییرو ازخودت شروع کن. باهاشون بگو بخند شاد باشمهربون باششوخی کن. شاید ازین که دایما افسردهذ ...

امتحان میکنم 

اما مادرم به پدرمم حتی نیش میزنه من که سهلم 

من موقعه ای که میخواستم به دنیا بیام گفتن معلولیت داره اگه به دنیا بیاد و مریضه و اینا ولی خدا رو شکر که معجزه کرد و دل مامانمو خوش کرد 

چند روز پیش خالم بهم گفتش مگه با کم اوردن اب توی شکم مادر بچه هم معلول میشه این چرت و پرت ها چیه میگن 

تیکه انداخت بهم ولی خوب ادم کینه ای نیستم شاید یادم نره اما به دل نمیگیرم

ببین یه خودتم داری مقاومت میکنی. تغییر صحبت تلاش. راهش اینه

همه میگن دور دوستاتو خط بکش ولی خودم میگم دور خانواده مو بکشم حداقل ارومترم😶😕

حتما دوستات نا مناسبن. یکمم به رفتار خودت نگاه کن. اور در رفتارت مشکلاتی هست اونارو رفع کن. به حرفا توجه نکن. خودت باید قوی باشی و خودتو دوست داشته باشی. من بچه اخر بودم. و بالای هزار بار مامانم تعریف میکرد که تلاش کردم دنیا نیای. و با افتخار میگه چی خوردم چی خوردم چی خوردم که سقط شی. ولی نمیگم ناراحت نمیشم. ولی سعی کردم با شوخی رد شم. و الان  تنها کسی که به دردشون مییخوره منم.و روزی صدبار میگه اگه نبودی بدبخت میشدم. بگذریم. پدر مادرام ادمم اشتباه میکنن پیغمبر خدا که نیستن. بالاخره نوع تربیت شرایطزندگی میزان تحصیلاتشون روی رفتارشون تاثیر داره یکم باید بچه ها هم سخت نگیرن

حتما دوستات نا مناسبن. یکمم به رفتار خودت نگاه کن. اور در رفتارت مشکلاتی هست اونارو رفع کن. به حرفا ...

مثلا میخوان با این کارشون بزرگ بودن خودشونو بگم ؟؟ یا بگن ما عاقل تریم ؟ 

به مامانم چند ماه پیش گفتم عاشق شدم و اینا ولی خدا میدونه به کی گفته به کی نگفته 

من رفتم لباس زیر بگیرم به بابام گفت رفته .... بگیره 😶 اخه این حرف به بابای من چه ربطی داره یه ذره حیا و حرمت 

من رفتم تلگرام وصل کردم دیدم حذف شده گفتم مامان حذف کردی گفتش اره توش گروه های عمومی داره نمیشه 😶 دیگه باید بدونن انقدر عاقل و بالغ شدم از این کارا نکنم منو با بچه ۱۲ ساله اشتباه گرفتن 😣

رفتم سفره رو جمع کنم بابا بزرگم میگه افرین برو کار یاد بگیر مثل دختر داییت فلان کار رو کنی و اینا 

یه ذره قیافه گرفتم مامان بزرگم گفت نه بلده فقط باید یاد بگیره 😶وقتی بلده چجوری باید یاد بگیره ؟؟