2777
2789
عنوان

خرید عروسی... 🆘!!!

549 بازدید | 58 پست

سلام، خانوما یه راهنمایی بکنین لطفا. 

من عید عروسیمه بعد مادرشوهرم اینا خودوشنو کشیدین عقب میگن گرونیه مراسم نمیگیریم و فلان، همه چی افتاده گردن نامزدم که همچین پولی هم توو دست و بالش نداره🤦🏻‍♀️

بعد من حرف از خرید عروسی که زدم گفت "ما توو مناسبتا و فلان برات خریدیم درحالی که شما چیزی برای من نخریدین"

توو این دو سال نامزدی تنها چیزی که برای من خریدن فقط یه چادر و یکی دوتا مانتو و یکی دوتا تونیک بود (با یه کفش بی پاشنه که ماجرا داره😑) که چندان مورد پسندم نبود و بی عقلی کردم روو حرف مادرشوهرم حرفی نزدم، دو سه تا هم لباس زیر که بعدا لازمم شد نامزدم برام خرید. مناسبتا هم که چندان درخور نبود اصلا. منم خریدای داماد رو یکم تا حالا انجام دادم بقیه رو دارم میخرم منتها درموردش حرفی نزدم. 

حالا میخوام بدونم طرفای شما چجوریه؟ من اشتباه میکنم؟ خیلی این حرفش بهم برخورد، اگه مستقیم میگفت پول ندارم بعدا برات میخرم خیلی بهتر بود. 

🙄🙄😓🙎🏻‍♀️🙎🏻‍♀️

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی دستش خالیه میشه نخرید کم تر خرید. اما این حرفش ک ما مناسبتا خریدیم شما نخریدین خیلی خیلی زشته و تامل برانگیر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

ما می خریم و اونا هم برای عروس میخرن 

تو هم برای داماد نخر

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

نه اشتباه نکن ها دلسوزی کنی بعد خودت پشیمون میشی سفتو سخت وایسا خرج بتراش عروسی که خرج داره ارج داره منم ۶ماه پیش دلسووزی کردم برای عروسیم چیزی نخریدم حتی یه حوله الان اونقدر پشیمونم 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇