2777
2789
عنوان

خرید عروسی... 🆘!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفته از مامانش پرسیده درمورد خرید عروسی که اینا رو گفته😑

همین اول کاری اینطور میکنن مثل خونواده شوهرم اینا ولی از من  میشنوی تو کم نزار ومجبورشون کن اونام کم نزارن بعد زبون داشته باش بگو من کردم شمام باید بکنید 

ما رسم داریم متقابل میخریم یعنی اگر برای عروس خریدیم برای دوماد هم میخریم حالا چه خرید عروسی چه خرید تو دوران عقد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ما برای داماد ی دست کت و شلوار کمربند کیف و پیرهن کفش لباس زیر و لوازرم ارایش برای عروسی 

ی دست لباس سذتا پا برای نامزدی 

و ساعت و حلقه و سکه هم برای عقد و تمام

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

پول ندارن یا دارن خسیسن؟

پدرشوهرم که هیچی متاسفانه همه هزینه ها به عهده مادرشوهرمه که معلمه، اونم نمیدونم که شاید واقعا نداره🙄

ولی از این اداها زیاد داره

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬
نه اشتباه نکن ها دلسوزی کنی بعد خودت پشیمون میشی سفتو سخت وایسا خرج بتراش عروسی که خرج داره ارج داره ...

من چند هفته ی دیگه عروسیمه. همه چی بردمیدارم. نامزدمم همین طور...

نمیخام حسرت بخورم 

خانواده شوهرمم خودشونو کشیدن کنار شوهرم واسم  خرید چون مامان نداشت زن باباشم همش میگفت ندارم به اون یکیاهم هیچی نخریدیم خلاصه اون موقع ارزون بود همچی با شوهرم رفتیم خرید کسی و نبردیم چیزایی که لازم بود و طبق سلیقه خودم خریدم 

والا منکه سه سال نامزد موندم خانواده شوهرم هیچی برام نخریدن تو هیچ مناسبتیم نیومدن.راه دور بودیم شوهرم همه مناسبتارو تنها میومد دستشم تو جیب خودش بود سعی میکرد همیشه دست پر بیاد.ولی من خودم هیچی براش نخریدم بجز تولداش اونم لباس میخریدم با پول خودم خانوادمم چیزی نخریدن.حتی ساعت وحلقه که طرفین براهم میخرن شوهرم پولشو داد مال جفتمونم.موقع عروسی که شد فقط براش پول کت وشلوار وساعتو دادیم .نه خانواده من کاری کردن نه خانواده اون.ولی خب شوهرت اگه پول داشته باشه میخره منتیم نمیزاره حتی نمیگه برامن نخریدین.حتما تو فشاره این حرفو زده که تو منصرف بشی یا هزینه هاش جبران بشه