2777
2789
عنوان

خرید عروسی... 🆘!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 58 پست
من چند هفته ی دیگه عروسیمه. همه چی بردمیدارم. نامزدمم همین طور... نمیخام حسرت بخورم 

من خودم حقوق دارم که برای خرده ریزه های جهازم خرج میکنم، حس میکنم سختشون میاد ببینن حقوقم خرج اینا نمیشه،، شیطونه میگه منت نکش خودت برا خودت بخر😑😑🤬

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم حقوق دارم که برای خرده ریزه های جهازم خرج میکنم، حس میکنم سختشون میاد ببینن حقوقم خرج اینا ن ...

همچین کاری نکن ولی برای هر چی که شوهرت با پول خودش می خره راضی باش 

همچین مردی تو زندگی برات کم نمی ذاره

والا منکه سه سال نامزد موندم خانواده شوهرم هیچی برام نخریدن تو هیچ مناسبتیم نیومدن.راه دور بودیم شوه ...

یخچال و لباسشویی خریده بود توو بحثامون هی منت میذاشت سرم، کاری کردم این رفتارشو جمع کنه ولی انگار باز شروع کرده

خودت جهاز میخری مگه ؟؟ نگران نباش بگو من همه چی برمیدارم..

خب سه تا بچه ایم، نمیشه که یه دستی نندازم، این خرده ریزه ها رو خودم میخرم

ببین سخت نگیر کلا خرید عروس خیلی سنگین تره 

یه سری چیزا مثل حوله و چمدون و لباس زیر و لباس خواب که مشترکه اینارو که تو دوران عقد نخریده باید بخره اگ نخرید تو هم نخر 

میمونه لوازم آرایش عروس و خرید سر تا پا واسه عروس و داماد که اگ نخریدم مهم نیست بعدا تو زندگی مجبوره بخره همه رو 

استارتر اینو از من که تجربش کردم بشنو.من هیچ خریدی حتی تو عروسی نکردم اینا که میرن چندروز قبل عروسی نمیدونم ده تا ده تا لباس مجلسی ولباس خونگی ولبلس زیرو ولوازم آرایشی میخرن من هیچ کدومو نخریدم.حتی لباس عروس وآرایشگاه خرید جهیزیه چیدمانشم هیچ کس همراهمون نبود همه کارا رو دوتایی وبامیل خودمون کردیم.هیچکسم نه کمکی کرد نه دخالتی.با این حال بجز چندتیکه از وسایل خونه که من خریدم بقیه جهیزیه رو شوهرم با پول خودش خرید تکمیل تکمیل.کم وکسری هارم به مرور خریدیم اونم باز شوهرم خرید.ما نزاشتیم کسی دخالت کنه ونظر بده چون هرکسی نظری میداد رابطه ما خراب میشد.توام با همسرت بشین قشنگ باهم فکر کنین هزینه های اضافی رو کم کنین.چیزایی که واقعا واجب نیست وتجملاتیه وفقط واسه چشم وهم چشمیه حذف کنین.حالا که توهم مثل منی وخانواده همسرت کمک نمیکنن هوای همسرتو داشته باش وبهش فشار نیار.بخدا که این چیزا ملاک خوشبختی نیس

ببین سخت نگیر کلا خرید عروس خیلی سنگین تره  یه سری چیزا مثل حوله و چمدون و لباس زیر و لباس خوا ...

چی بگم والا، زیر بار نمیرن که