2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 123 پست
آخرش چطور شد پس؟ دیگه اذان نگفتن؟

من اصالتا افغانم تو ایران خیلی کمه ولی من سفر افغانستان رفتم چون نجاست اونجا زیاد جن های کافر هم زیادن  رفتسم تو قنده هار خونه دایی مامانم خونه رو رو قبر ها ساخته بودن کللللل اطرافش قبر بود پر از مورچه های جسد خور انقدر اون مورچه ها بزرگ بودن ک نمیتونستی تصورشو بکنی  شب ک میشد صدای قلقله بودحرف میزدن ناله میکردن گریه میکردن میخندیدن ماهم مجبور شدیم بریم افغانستان چون باطل کردن پاسپورتمونو باید میرفتیم دوباره میگرفتیم  مامانمم ۷ ماهه حامله بود هم میترسید هم گریه میکرد ولی خداروشکر بچه سالم بدنیا اومد

تا حالا پیش اومده که وقتی داره نگات میکنه ته دلت بدجوری یخ بزنه و بلرزه؟

خونه مامان بزرگمم داره هنوزم ک هنوزه وقتی همه اونجاییم همه حسش میکنیم که کنارمون دارع نگاهمون میکنه 

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من وقتی میخواست بیاد سمتم میفهمید میترسم نزدیکتر نمید ولی یه چند بار تا مرض سکته بردن منو و یه بارم ...

یه سوال بپرسم حالت پرخاشگری، افسردگی ، حس سردی ، لرز ، کبودی نداری ؟ 

من یه روز با خالم اینا رفتم باغشون یه جایی دور از شهر دور و اطراف هم همش درخت و کوه من پایین ویلا نش ...

مریض نشدی تبو لرزکنی تا چند روزویا اینکه لکنت زبون بگیری؟

یه سوال بپرسم حالت پرخاشگری، افسردگی ، حس سردی ، لرز ، کبودی نداری ؟ 

همشونو دارم ولی ازوقتی که دیدمش اینجوری شدم الان به حدی رسیدم خوشم نمیاد یه جنس مخالف تو چهرم نگاه کنه خیره بشه بهشدت کلافه میشم و کاملا عصبی 

من اصالتا افغانم تو ایران خیلی کمه ولی من سفر افغانستان رفتم چون نجاست اونجا زیاد جن های کافر هم زیا ...

منم دوسدارم ببینم حتی یبارم که شده 

اما الان نه🤕تو روشنایی ببینم

شنیدم افغانستان زیاد دعا و جادو هم میکنن درسته؟

مریض نشدی تبو لرزکنی تا چند روزویا اینکه لکنت زبون بگیری؟

لکنت گرفتم چند روز همش قیافه پیرمرد جلو چشمم یه پیرمرد مهربون بود قیافشم نورانی بود   همش فکر میکردم کنارمه مامانم رفت پیشه  یه سید گفت اون پیرمرد یه جن خوب بوده خواسته چیزی بهش بده حتما اگه میرفت پیشش خوب بود 

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       
منم دوسدارم ببینم حتی یبارم که شده  اما الان نه🤕تو روشنایی ببینم شنیدم افغانستان زیاد دعا و ...

بله صد در صد درسته  جادوهایی که با خون هیذ مینویسن تو قبرستونا چال میکنن یا تو دهن یک حیوان میکنن ک پدر کسی نمیتونه باطلش کنه دعا کن هیچ وقت نری افغانستان من رفتم ک میگم من ک افغانم میترسمممم میترسممم میترسم من یه دختر ۱۳ ساله بودم طالبا رحم نداشتن با چشماشون میخوردن همونجا یکی از طالبا اومد ب بابام به زبون پشتو گفت دخترتو ازت میخرم زنم میکنمش بابامم فقط میتونست سکوت کنه وگرنه با تفنگ تیرو خالی میکردن تو سرش ک عموم اونجا ادم بزرگیه نجاتمون داد 

مگه عاشقت شده؟

اینونمیدونم ولی چن باری ددم‌کنارم خابیده یالباس بازک پوشیده بودم چن بار دومتر کشیده میشدم پایین ازپام میگرفت شایدباورتون نشه چون تجربه نکردین ولی من موهام سفید شده خیلیش ازاون موقع بااین که ماارث نداریم باجیغ بیشتراوقات بیدارمیشدم ووقتی اونوجلوصورتم ک درازکشیده میدیدم بهم لبخندمیزنه پرت میشدم عقب خیلی ایناترس بدوحال بدیه الان خداروشکربهترم بعضی خونه هافکرکنم بدتره نمیدونم دلیلش چیه شمانمیدونیداون موقع میدیدم 

بله صد در صد درسته  جادوهایی که با خون هیذ مینویسن تو قبرستونا چال میکنن یا تو دهن یک حیوان میک ...

وااای یاخدا چقد وحشتناک واقعا هیچی مثل امنیت نمیشه آدم راحت شبا سرشو بزاره بخوابه و راحت توخیابونا بگرده

اینونمیدونم ولی چن باری ددم‌کنارم خابیده یالباس بازک پوشیده بودم چن بار دومتر کشیده میشدم پایین ازپا ...

کاملا باورم میشه عزیزم میایی شخصی یه چند تا کار بگم انشالا که رفع بشه