2777
2789
عنوان

جن

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم اینا نشونه تسخیره جسمه یا روح

مطمئن نیستم ولی خب بی خودو بی جهت کلافه میشمو عصبانی انرژیم ازبین میره ازخودمم خوشم نمیاد بعضی وقتا و اینکه نمیدونم چرا اصلا هم خوشم نمیاد زندگی مشترک با یک اقاهرگزتشکیل بدم 

وااای یاخدا چقد وحشتناک واقعا هیچی مثل امنیت نمیشه آدم راحت شبا سرشو بزاره بخوابه و راحت توخیابونا ب ...

خیلی ارامش دارین تو کشورتون خیلی زیاد!!!! بخوام تعریف کنم تایپیک این بنده خدا میترکه ولی تو تایپیک خودم حتما تعریف میکنم خیلی کامل ازون سفر وحشتناک 

بله صد در صد درسته  جادوهایی که با خون هیذ مینویسن تو قبرستونا چال میکنن یا تو دهن یک حیوان میک ...

خدای من چه وحشتناک 

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       
خیلی ارامش دارین تو کشورتون خیلی زیاد!!!! بخوام تعریف کنم تایپیک این بنده خدا میترکه ولی تو تایپیک خ ...

میشه منم تو تاپیکت تگ کنی🙏🏻

شعور و شخصیت مهم ترین آپشنِ انسان بودنه👌🏼                                                       
مطمئن نیستم ولی خب بی خودو بی جهت کلافه میشمو عصبانی انرژیم ازبین میره ازخودمم خوشم نمیاد بعضی وقتا ...

یه کار کن سوره ناس و فلق و حمد با زعفرون بنویس رو کاغذ سفید بنداز تو اب سه روز از اون آب بخور

آیه ۱۱۴ آل عمران هم بخون فوت کن به اب بخور

مطمئن نیستم ولی خب بی خودو بی جهت کلافه میشمو عصبانی انرژیم ازبین میره ازخودمم خوشم نمیاد بعضی وقتا ...

شبم قبل خواب ۷ تا آیت الکرسی و سوره ناس و فلق و حمد هر کدوم ده بار