2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18654 بازدید | 831 پست
سلام عزیزم،خواهرم یه خوابی دیده که خیلی برام مهمه تعبیرش رو بدونم.پدرم تقریبا۶ماه هست که فوت شده.خوا ...

اینجا هم مینویسم واستون:

خدا رحمت کنه پدر بزرگوارتون رو.

روح پدر بزرگوارتون در آرامش به سر میبرن و همنشین اولیاء الهی ان. ایشون جایگاه خیلی خوبی دارن.

منتها شما و خواهرتون (علی‌الخصوص شما) خیلی بیتابی میکنین و این خواب میخواد بهتون بگه راهی که در پیش گرفتین به سراشیبی و سقوط ختم میشه. با این کار فقط خودتون و روح‌خودتون رو آزار دادین و خودتون رو در تسخیر شیاطین قرار میدین.

خواهر شما از شما عاقلانه تر رفتار میکنه و سعی میکنه روحیه ی شما رو حفظ کنه که زیاد غصه نخورین.

ضمنا ادامه ی بی قراری های شما باعث بی قراری روح‌پدر مرحومتون هم میشه. پس خیلی مراقب باشین.

خدا بهتون صبر بده و همه ی ما رو بیامرزه.

التماس دعا دارم عزیزم. شبتون بخیر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من خاب دیدم شوهرم خیانت بهم کرد وگوشیوازش گرفتم ودیدم تماس تلفنی بایه دخترداره خیلی گریه کردم ولیاون بی تفاوت بودتعبیرش میکنی دوستم

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
عزیزم اگه خواب دستشویی عمومی میبینین، به معنای طلسمه. مراقب باشین. اگه خودتون دعایی  گرفتین هم ...

نه من اصلا اهل دعا گرفتن اینا نیستم .بعید می‌دونم طلسم هم کرده باشنمون 😁.

سلام من خاب دیدم شوهرم خیانت بهم کرد وگوشیوازش گرفتم ودیدم تماس تلفنی بایه دخترداره خیلی گریه کردم و ...

احتمالا این خواب نتیجه ی وسواس فکر شماست. شما عاشق همسرتون هستین و همیشه نگرانید که اون رو از دست بدین. 

همچنین میتونه به این معنا باشه که به زودی متوجه یه سری از مخفی کاری های همسرتون میشین و ازین بابت خیلی دلشکسته میشین.

با توجه به شرایطتون، تعبیر درست رو انتخاب کنین 🌹

سلام عزیزم من همونم که اون تاپیک خوابمو تعبیر کردی

چند وقت پیش خواب دیدم با زن داداشم داریم یه جایی میریم از راه بیابون و صحرا... تو مسیرمون ی رودخونه بود که همین رودخونه ی نزدیک خونمون بود انگار..پ از اب تمیز تمیز بود  بهش که رسیدم دست کردم تو کیفم یه دست گل قرمز خیلی پژمرده و سیاه بود انداختمش تو اب یهو تر و تازه شد و کاملا سالم مثل روز اولش

بعد که خیلی رفتیم رسیدیم اونجایی که میخواستیم.. تو یه ساختمون بود تو پله ها داشتم بالا میرفتم صدای یه مردی رو شنیدم داشت میگفت تو ببینش همین الانم که مریضه مثل یه شیر خوابیده

رفتم سمتشون مرده رفت من رفتم دم اون اتاق دیدم یه مردی خوابیده پتو هم روش سرشو با یه دستمال بسته بود..یکم نگاش کردم دیدم شهید ابراهیم هادی بود... بهش گفتم بهت نمیاد بیوفتی ها یهو بلند شد نشست ی لبخند بهم زد چند سرشو باز کرد چند ثانیه نشست دوباره خوابید

تعبیرش چیه؟

تیکر کنکور💊💉پرستار می شوم💉💊
سلام عزیزم من همونم که اون تاپیک خوابمو تعبیر کردی چند وقت پیش خواب دیدم با زن داداشم داریم یه ج ...

سلام عزیزم. من زیاد خواب تعبیر میکنم شما رو به خاطر ندارم متاسفانه.

این خواب داره میگه شما حاجتی از این شهید داشتین که اجابت نشده اما بزودی جوابتون رو میده.

یا در آینده باید بهشون متوسل بشین که درین صورت هم با تاخیر بهتون جواب میده.

اون دسته گل و آب هم نشون میده که مشکلات عاطفی دارین که به زودی به بهترین شکل‌و معجزه آسا حل میشن

سلام عزیزم. من زیاد خواب تعبیر میکنم شما رو به خاطر ندارم متاسفانه. این خواب داره میگه شما حاجتی از ...

وااای خیلی ممنونم💕💕💕💕 

من همونم که گفتم خواب دیدم مار کشتیم که رو بدنش چیزای عجیب نوشته بود

بعد از اون دیگه مار هر چی دیدم توی خواب تونستم بکشمش 

وااای خیلی ممنونم💕💕💕💕  من همونم که گفتم خواب دیدم مار کشتیم که رو بدنش چیزای عجیب نوشته ...

آهاااااا عزیزمممم. خواب خیلی خوبی دیدین. مشکلاتتون حل میشه. لطفاً برای این حقیر هم دعا کنین که حال دلم خوب شه🙏

آهاااااا عزیزمممم. خواب خیلی خوبی دیدین. مشکلاتتون حل میشه. لطفاً برای این حقیر هم دعا کنین که حال د ...

ایشالله که خیر باشه

خدا مشکل همه رو حل کنه ایشالله💕