2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18654 بازدید | 831 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دخترا خواب دیدم میخوام دوباره ازدواج کنم ۴ تا انگار خواستگار داشتم اما بزن و برقصی اصلا در کار نبود مثل ی عقد  ساده 

بعد تو خواب میدونستم ۳ قلو باردارم اما اصلا شکمم بزرگ نبود کمر کامل باریک بود 

میخواستم با ی دکتر ازدواج کنم

ی جایی از خواب هم لباس سفید بلند تنم بود.

در عالم خواب دیدم مادر همسرم در واتس اپ برای من عکس شیرینی فرستادن من بهشون پیام دادم اشتباه ارسال کردید 

در همین زمان بود دیدم درب خانه من باز شد و همسرم اومد 

همسرم داره از من عذر خواهی میکنه و میگه منو ببخش من این بد اخلاقی های ک باتو میکنم دست خودم نیست اصلا، من تحت تاثیر سیاره مریخ یا ی اسم دیگه گفت 

قرار گرفتم

دخترا خواب دیدم میخوام دوباره ازدواج کنم ۴ تا انگار خواستگار داشتم اما بزن و برقصی اصلا در کار نبود ...

المات جان،

این دو نظری که گذاشتین یک خوابه یا دو خواب مجزا؟

اگه یک خوابه، بگین منظورتون از مادر همسرتون، مادرهموپ دکتره س؟

و اینکه آیا شما مطلقه اید یا با همسرتون زندگی میکنین؟

دخترا خواب دیدم میخوام دوباره ازدواج کنم ۴ تا انگار خواستگار داشتم اما بزن و برقصی اصلا در کار نبود ...

ضمنا احساستون رو از اون ازدواج مجدد بفرمایید. خوشحال بودین یا نگران؟

خواب دیدم مادرم که مرده ی چیزی بهم داد 

تعبیرش چیه ؟

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

ضمنا احساستون رو از اون ازدواج مجدد بفرمایید. خوشحال بودین یا نگران؟

یک دایی دارم اهل نماز و ...نیست مشروب اینا میخوره . خواب دیدم مرده بود بعد انگار روز عقدم بود . یا عروسیم دقیق یادم نیست ولی لای کفن بود خیلی ام جنازش خوب نبود انگار البته همین جزئیات یادمه بعد من خیلی ناراحت بودم.

اینم بگم دیشب شکمم پر بود خوابیدم

خدا رحمتشون کنه عزیزم. دقیقا بگین چی داده؟

یادم نیس

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

خودم چندساله منتظر بچه هستم

ولی خواب دیدم دختر عمه م از اونی که همدیگه رو دوس دارن ولی عمه م نمیزاره باهم ازدواج کنن حامله شده اونم بچه چهارمش.تو خوابم دوستش بود یعنی باهم ازدواج نکرده بودن