2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18653 بازدید | 831 پست
پس کاملا به آرامش میرسین و حاجت روا میشین. خوابتون خواب بدی نیس. فقط اینکه بهتره خوشبختی تون رو جایی ...

چی بگم خیلی ساله گهگاه ازین خوابا میبینم .تو اکثرشونم شرمنده و بهت زده میشم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم خیلی ساله گهگاه ازین خوابا میبینم .تو اکثرشونم شرمنده و بهت زده میشم .

احتمالا مشکلات ریز و درشت زیادی توی زندگیتون دارین که مدام حل میشن و مشکل دیگه ای بوجود میاد

سلام عزیزم،خواهرم یه خوابی دیده که خیلی برام مهمه تعبیرش رو بدونم.پدرم تقریبا۶ماه هست که فوت شده.خواهرم تو خواب دیده که با مادرم و خواهر دیگمون رفتیم کربلا .اون دوتا رفتن حرم حضرت ابوالفضل ولی منو خواهرم انگار میدونستیم پدرم داخل حرم امام حسین هستش برای همین دنبال راه بودیم بریم اونجا.ولی همه راه‌ها بسته بودن.همینطوری که داشتیم می‌گشتم صدای یه خانم میاد  که راهنمایی می‌کنه به سمت یه در خیلی باریک که پشتش پله با شیب زیاد به سمت پایین بوده که پایین پله ها یه دختر جوون بوده.من صورت دختره رو ندیدم ولی خواهرم دیده.میگه که چون خطرناک بود نرفتیم ولی هربار که گشتیم باز به اون در رسیدیم .سه بار این اتفاق افتاده که دفعه سوم صورت اون دختر خیلی وحشتناک شده مثل یه جن ولی شبیه حیوون هم بوده.منم که طاقتم تموم شده هی اسرار میکردم که از همون در بریم درحالی که من چهره اون دختر رو ندیده بودم چون صورتش رو از من قایم می‌کنه.وقتی من اسرار میکنم اون دختره هم خیلی کریح می‌خنده ‌و خوشحال میشه.ولی خواهرم دست منو محکم گرفته که من نرم داخل.میشه لطفا برام تعبیر کنید🥺خیلی فکرم مشغول شده اصلا شب و روز ندارم😢

سلام عزیزم،خواهرم یه خوابی دیده که خیلی برام مهمه تعبیرش رو بدونم.پدرم تقریبا۶ماه هست که فوت شده.خوا ...

راستی اون دختر جوون خیلی هم محجبه بوده با چادر و اینا،اولش صورتش خیلی زیبا بوده ولی دفعه سوم صورتش عوض شده.من خودمم محجبه هستم

چرا میبینم گاهی موفق هم نمیشم استفاده کنم یا آنقدر عجیبن که منصرف میشم یا مزاحم دارم .یا تو دیده خخخ ...

عزیزم اگه خواب دستشویی عمومی میبینین، به معنای طلسمه. مراقب باشین. اگه خودتون دعایی  گرفتین هم سریعتر معدومش کنین

عزیزم من خواب دیدم رفتم مسجد و نماز خوندم دوبار  که یهو یادم اومد که غسل گردنمه و اصلا نباید و ...

عزیزم شما روح‌ معنوی خوبی دارین.

و از خدا حاجتی دارین. هر چی هم دعا میکنین اون نتیجه ای رو که میخواین رو‌نمیگرین.

خدا میخواد با این خواب بهتون هشدار بده حقی به گردن شماست. اون حق رو ادا کنین تا حاجت روا بشین.

اگه نمیدونین حق چه کسی به گردنتونه، برای اون شخص ناشناس، هرروز حمد و سوره بخونین و دعا کنین ازتون راضی بشه.