2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18653 بازدید | 831 پست
نداشتن روسری و چادر به شما میگه شما دچار مشکلی شدین که حس میکنین آبروتون پیش مردم رفته. از طرفی شخصی ...

یک دنیا ممنون 🎠🧁🍭.                                 . پس این معنیش این نیس که اگه من با این آقا ازدواج کنم سختی و پشیمونی میبینم، این در واقع  نگاه خود منه که اگه مثبت فکر کنم درست میشه؟ درسته؟ 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

و اونجا که به اون پسره که گفتم معیار هامو داشت  گفتم من پول نمیخوام عشق خودمو میخوام، معنیش این نیس که عشق خودم به صلاحم نیس؟ چون بعدش رفتم تو جاده خاکی و مانع! و یکی دیگه میاد که معیارهامو داشته باشه! آخه چادر هم بخته هم آبرو 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو یادم رفت بگم پسره میخواست پارتی بازی کنه و کاری کنه برنده شم تو قرعه کشی ولی خیلی لفتش د ...

ابن پبامتون رو تازه دیدم. این قیمت خوابتون میگه که صبرتون رو از دست دادین و کلافه این. بهتره کمی صبوری کنین

ببخشید اینو یادم رفت بگم پسره میخواست پارتی بازی کنه و کاری کنه برنده شم تو قرعه کشی ولی خیلی لفتش د ...

این  پبامتون رو تازه دیدم. این قسمت خوابتون میگه که صبرتون رو از دست دادین و کلافه این. بهتره کمی صبوری کنین

این  پبامتون رو تازه دیدم. این قسمت خوابتون میگه که صبرتون رو از دست دادین و کلافه این. بهتره ...

بله درسته ممنون

سلام میشه خوابای منم تعبیر کنید؟ من خیلی خواب میبینم که روی فرش و جای نامناسب دستشویی میکنم .گاهی برام عادیه ولی اغلب بعدش به فکر میافتم چرا اینجا؟ و شروع به ابو آبکشی میکنم اونجارو به صورت عادی اکثرا

سلام میشه خوابای منم تعبیر کنید؟ من خیلی خواب میبینم که روی فرش و جای نامناسب دستشویی میکنم .گاهی بر ...

عزیزم باید دقیقا بگین دستشویی از چه نوع بوده. اگه منظورتون ادراره، باید بگم معنای خواب شما اینه که چیزی داره شما رو اذیت میکنه و به زودی به آرامش میرسین و اون فرش هم زندگیتونه که مثل آب زلال میشه و به نهایت آرامش میرسین.

اما اگه منطورتون مدفوعه، به لحاظ مالی تامین میشین و زندگیتون شاد میشه.

از هر دو مدلش هست 🙁

پس کاملا به آرامش میرسین و حاجت روا میشین. خوابتون خواب بدی نیس. فقط اینکه بهتره خوشبختی تون رو جایی نگین و مخفی نگهش دارین. البته این رو خودتون هم فهمیدین که نباید موفقیت هاتون رو به دیگران بگین.