2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

| مشاهده متن کامل بحث + 18653 بازدید | 831 پست
طلا. نه یه خواستگار داشتم که همه چیز بهم خورد 

اگه این خواستگاری تازه اتفاق افتاده، خوابتون به همین مسئله اشاره داره و داره میگه یه ازدواج یا خواستگاری از دست رفته داشتین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه این خواستگاری تازه اتفاق افتاده، خوابتون به همین مسئله اشاره داره و داره میگه یه ازدواج یا خواست ...

خیلی ممنون خدا خیرتون بده🌹🌹🌹

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
. بعد ببخشید من یادم رفت بگم توی آسانسور گوشوارم پودر شد کف اتاقک من نشستم هی میخواستم جمعش کنم دوبا ...

ببخشید اون قسمت دوم رو تعبیر نکردم.

فرمودین توی قطار بودین و...

یه گره ای توی‌ زندگی مامانتون میوفته که باعث میشه کمی مسیر زندگیتون رو گم کنین و آشوب شین. شما راه طولانی ای در پیش دارین. بهتره صدقه بدید تا ناراحتی های احتمالی از بین برن.

ببخشید اون قسمت دوم رو تعبیر نکردم. فرمودین توی قطار بودین و... یه گره ای توی‌ زندگی مامانتون میوف ...

🙁😥 

💔 حاجت سختی دارم اگه حاجت بگیرم میام ریز به ریز تعریف میکنم، اگه دوس داشتید یه صلوات برام بفرستید 💚
سلام عزیزم. بله حتما. ببخشید کمی گرفتار بودم و پیامتون رو دیر دیدم

خودمو تو حرم امام رضا دیدم روسری نداشتم یه تیشرت مشکی تنم بود همش دنبال چادرم بودم از کنار ضریح رد میشدم تو دلم میگفتم اونی که تو ضریحه همه مشکلاتم میتونه حل کنه اگه بخواد. یه اتاق اداری کنارش بود یه پسر جوونی گفت اسمتو بگو میخوام تو قرعه کشی حرم اسمت دربیاد فکر میکردم این پسر چقد معیارهای منو داره ولی من فقط.. میخوام و میخواستم بگم من پول نمیخوام بعد میگفتم عیب نداره میدم فقیر باز میگفتم اگه زیاد بود یه کمش برا خودم انقد لفتش داد که گفتم حداقل یه چادر بهم بدید دیدم چادر مشکی سرمه با یه شلوار لی تنگ که دکمه هاشو باز گذاشتم انقد که تنگ بود و از حرم رفتم بیرون تو یه سر بالایی خاکی که مانع زیاد داشت. جلو ضریح هم خانواده عمم رو نیمکت با خیال راحت دقیقا رو به روی ضریح داشتن نگاه میکردن ضریحو

سلام عزیزم. بله حتما. ببخشید کمی گرفتار بودم و پیامتون رو دیر دیدم

اینم بگم آبروم سر قضیه خواستگاری و ازدواجم رفت، شلوار تنگ میدونم آبرو هستش ،فقط میخوام بدونم این خواب میگه من با کسی که دوسش دارم و آبروم رفته پیشش ازدواج میکنم یا این خواب فقط از وضعیت الانم گفته 

ببخشید اینو یادم رفت بگم پسره میخواست پارتی بازی کنه و کاری کنه برنده شم تو قرعه کشی ولی خیلی لفتش داد و... 

خودمو تو حرم امام رضا دیدم روسری نداشتم یه تیشرت مشکی تنم بود همش دنبال چادرم بودم از کنار ضریح رد م ...

نداشتن روسری و چادر به شما میگه شما دچار مشکلی شدین که حس میکنین آبروتون پیش مردم رفته. از طرفی شخصیت مومنی دارین و مدام به ائمه متوسل میشین و میخواین براتون حفظ آبرو کنن. دقیقا همین اتفاق هم میوفته و آبروتون محفوظ می‌مونه. اما شما همچنان احساس سختی و ناراحتی میکنین و مسیر زندگیتون رو سخت و‌دشوار میبینین. درحالیکه اطرافیانتون اصلا به مشکل شما توجه نمیکنن و اون ماجرا براشون تموم شده س.

ابنو هم اضافه کنم که اگه شما اینقدر افکارتون رو منفی نگه ندارین، براتون اتفاقات خوشایندی در حد معجزه میوفته. پس بهتره افکار منفیتون رو هرچه سریعتر دور بریزین.