پرستو۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 695 عنوان خسته شدم 56 بازدید | 6 پست بچه ها از زندگی خشته شدم .واقا دیگه اصلا حوصله ندارم نمیکشم .. دلم میخاد بمیرم . خودمو بکشم... چ قرصی بخورم ک ببیمرم؟ اگه میدونید بگین واقا خستم شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر…شخصیت من چیزیه که من هستم…اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی.....¿ 1399/11/07 | 11:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستو۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 695 چرا خسته ای عزیزم؟ سن خیلی زیادی ندارم ولی نمیتونم دیگه با این خانواده واقا خستم . هرچی میشه ب من بد و بیرا میگن ..ولش فقط ی قرصی داروییی چیزی نیست؟ ک بخابم دیگه پا نشم؟ شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر…شخصیت من چیزیه که من هستم…اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی.....¿
سمردیس عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2317 سن خیلی زیادی ندارم ولی نمیتونم دیگه با این خانواده واقا خستم . هرچی میشه ب من بد و بیرا میگن ..ولش& ... اره هست زیادم هست ولی ارزششو داره؟منم دوبار خودکشی کردم و تو کما هم رفتم الان رو مغزم اثر کرده و علایم بدشو میبینم به چپشم نگرفتبه فکر خودت باش عزیزم خودکشی راه حل خوبی نیست
پرستو۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 695 اره هست زیادم هست ولی ارزششو داره؟ منم دوبار خودکشی کردم و تو کما هم رفتم الان رو مغزم اثر کرده و ع ... تو تاپیک های سال قبل گفتن قرص برج . میشه شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر…شخصیت من چیزیه که من هستم…اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی.....¿
پرستو۱۳۷۳ مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 695 واقا میشه بگین الانم میگن بمیره راحت بشیم... مگمن چکار کردم شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر…شخصیت من چیزیه که من هستم…اما برخورد من بستگی داره به اینکه تو چی باشی.....¿
سمردیس عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 2317 تو تاپیک های سال قبل گفتن قرص برج . میشه الان عصبانیی اروم میشی عزیزم این نیز بگذرد