2777
2789
عنوان

من یه بدبختم

583 بازدید | 55 پست

دلم گرفته یه لاشی اومد توزندگیم عاشقم کرد وبدون حرفی رفت  الانم یه خاستگار برام اومده پخمه زشت اما پسر خوبیه ولی نمیخوامش خانوادم مجبورم کردن باش اردواج کنم    دلم بخ حال خودم میسوزه هیچکسو ندارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم ازدواج نکن اگه دوسش نداری

خانوادم خیلی ادمای بدین پدرم میگه گمشو شوهر کن یه قرونم بهت نمیدم پسره نه ازم جهیزیه میخواد نه چیزی اما تو دلم نمیره میدونم بمونم بدبخت تر میشم زندگیم جهنمه پدرم خیلی ادم بدیه مدام میگردخ توخونه میگه تو بدبختی هیچکس تو رو نمیخواد  تو به هیچ جا نمیرسی یه هزاری بهم نمیدخ میگه به من چه برو شوهر کن از پدرم متنفرم منم دختری نیستم که کسی عاشقم شه یه نفرم تا حالا عاشقم نشده

پخمه زشت😲 توروخدا باش ازدواج نکن  پسر مردم گناه داره اون نمیدونه دوسش نداری ک

اخه اون پسری که عاشقش بودم چون تکاور نظامی بود خیلی خوش قیافه بود خیلی خوش چهره بود قدش۹۰ اما این زشت کوتاه و پخمه بی زبون  خانوادم مجبورم کردن

اگه دوستش نداری باهاش ازدواج نکن😐

به نظر من اگه باهاش ازدواج کنی و دلت باهاش نباشه زندگیتون اونجور که باید نمیشه و اینکه از نظر عقل ناقص من باید اون دنیا جواب بدی که چرا قبول کردی اگه میتونستی نکنی و زندگی رو به پسر مردم زهر کردی🚶‍♀️

اگه هم اجبار سفت و سختی هست اگه نمیخوایش مخالفت کن اخرش خودت باید بله رو بدی💃

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

اخه اون پسری که عاشقش بودم چون تکاور نظامی بود خیلی خوش قیافه بود خیلی خوش چهره بود قدش۹۰ اما این زش ...

اینقدر توهین نکن بهشون گناه داره😐🤣

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خانوادم خیلی ادمای بدین پدرم میگه گمشو شوهر کن یه قرونم بهت نمیدم پسره نه ازم جهیزیه میخواد نه ...

خوب اگه بخوای با این بنده خدا ازدواج کنی زندگی جفتتونو خراب میکنی چون بهش علاقه نداری اونم عذاب میدی

اون که گناهی نکرده تاوان اشتباه خانوادتو  باید پس بده عزیزم

توام صبر کن انشاالله  یکی میاد که دوسش داشته باشی 

به خانوادت بگو دوسش نداری بزور که نمیتونن عقدت کنن

💜
اگه دوستش نداری باهاش ازدواج نکن😐 به نظر من اگه باهاش ازدواج کنی و دلت باهاش نباشه زندگیتون اونجور ...

دلم برا پسره میسوزه چون پسر خوبیه  خانوادم پشتم نیستن  بابام میگه اینجا جهنم ترمیشه برات پشت سرم هیچ پشتیبانی نمیبینم  نه ارامشی نه پول نه اتاقی نه اسایشی  فقط ارزو میکنم بمیرم حتی به فکرم زده قرص برنج بگبرم بخورم  راحت شم

نمیگم که باهاش ازدواج کن.وای میگی این جهاز نمیخاد..اگه کس دیگه ای بیاد بابات جهاز میده؟

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
 خانوادم خیلی ادمای بدین پدرم میگه گمشو شوهر کن یه قرونم بهت نمیدم پسره نه ازم جهیزیه میخواد نه ...

به پدرت بگو نگیره به درک 😐 چند سالته رو پای خودت وایسا 

مستقل شو 🚶‍♀️