2777
2789
عنوان

آمپول لاغری

88 بازدید | 20 پست

سلام خانوما،من تنبلی تخمدان دارم رفتم دکتر غدد ک از نظر غدد هم بررسی بشم بهم یه آمپول معرفی کرد اسمشو نگفت منم یادم نبود ک بپرسم گفت خیلی لاغر میکنه و سایز کم میکنه

تنبلی تخمدان چون مقاومت ب انسولینه منم ک خیلی چاق شدم مخصوصا شکم پهلوم گفت بزنی هم سایز کم میکنی هم لاغر میشی

شکم پهلومو دید گفت اگه لاغر نشی قند میگیری

پیش آرزو منوری رفتم

میخوام بدونم کسی استفاده کرده؟خطر نداره؟واقعا تاثیر داره تو لاغری؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همسایمون چندتا زده دونه ده تومان کلی لاغر کرد ولی اومد ناراحت بود گفت به دکتری بم گفته نزن اینا سرطا ...

واقعااا😍اخه سرطان زا باشه دکترا تجویز نمیکنن ک

ماهم سابقه سرطان داریم خاله م سرطان سینه گرفت فوت کرد مامانم میگه عمه ش و مادربزرگش هم داشتن

البته برای مادربزرگش سرطان رحم بود

گفتی ترسیدم...

واقعااا😍اخه سرطان زا باشه دکترا تجویز نمیکنن کماهم سابقه سرطان داریم خاله م سرطان سینه گرفت فوت کرد ...

ببین هرکاری رو بزار از روش بگذره تحقیق کن .من حتی به لیزر بدنم مشکوکم.میگم اینا همه عوارض داره بعدها شاید معلوم سه

چقدر لاغر شدید عزیزم؟

من تازه شروع کردم و میلم به شیرینی و پفک و ریزه خواری کاامل از بین رفته و به شدت کم غذا میخورم اولا میرسیدم خونه فقطط میخوردم برنج پررر با نون شام ولی الان خیلی کم میخورم.فقط از شانس بدم ماه رمضون شد و باشگاه نمیرم

ولی شکم دیرتر اب میشه

ولی مامانم میگه سایزم کم شده😁

من تازه شروع کردم و میلم به شیرینی و پفک و ریزه خواری کاامل از بین رفته و به شدت کم غذا میخورم اولا ...

پس با باشگاه خیلی زودتر ب نتیجه میرسم؟😍

عزیزم اسم امپولش چیه؟قیمتش چنده؟ب کجاهات میزنی؟

ماهی یدونه ست؟

ب من گفت سه انگشت بغل نافت یا رو بازوت بزن

من اصلا ادم پر خوری نیستم هرچی باشه میخورم اما اونطوری نیستم ک اگه نباشه هوس کنم برم بخرم

فقط غذای خونه میخورم اونم معمولی

دیگه الان ن فست فود ن خوراکی ن هیچ چیز اضافه دیگه ای نمیخورم

قدم ۱۶۳ وزنم قبلا ک ۹۲ بود الانو نمیدونم

هرکی میبینتم میگه اصلا بهت نمیخوره انقدر باشی

بشدت شکم پهلوی بزرگی دارم

همه جای بدنم سفته اما شکمم مخصوصا زیرشکمم خیلی نرمه انگار اب توشه

پس با باشگاه خیلی زودتر ب نتیجه میرسم؟😍عزیزم اسم امپولش چیه؟قیمتش چنده؟ب کجاهات میزنی؟ماهی یدونه ست ...

برا ما اسمش زیکورپاد برا دکتر عبیدی هست

هر هفته یکی هست دو و نیم تومنه

من شکمم میزنم البته بازو هم میزنن

و اینکه قبلش سونو تیروئید مهمه که ما دادیم

و اب زیاد خوردن و باشگاه خیلی مهمه

منم قدم ۱۷۰ و وزنمم ۸۸ بود و هی بالا میرفتم

میل شدیدددددد به شیرینی داشتم

منم یهویی اضافه وزن گرفتم و فهمیدم تنبلی تخمدان گرفتم

شکمم و پهلوهامم نسبت به بدنم خیییلییی بزرگه خصوصن زیر شکمم