2777
2789
عنوان

من یه بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 55 پست
مهندس شرکت نفته خونه داره ماشین پدر ومادوشم معلمش سرش کلا تو کتاب بوده منم اولین دختریم که اومده خاس ...

چراپخمس چون سادس میگی

پس دنبال چی هستی خوبه دیگه اهل زندیگیه .خودتم باید صبروتحمل داشته باشی .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا پدرت انقد باهات دشمنی داره

پدرم باهمه بچه هاش دشمنی داره چون ادم نیست مادرمم دوست نداره فقط مادرم ازبچگی کارای ما رو انجام میداد مثلا گردو میخره دزدکی میشکونه میخوره  وقت ناهار خودش میخوره  یه بار دست کردم تو بشقابش کتکم زد بچه بودم  پول بهمون نمیده من خاله هام بهم لباس میدادن   برادرم میگخ پول بده زن بگیرم زمینتو بفروش میگخ به من چه برو کار کن  مادرمو ازیت میکرد پدرم ظالمه وجاش توجهنمه

چراپخمس چون سادس میگی پس دنبال چی هستی خوبه دیگه اهل زندیگیه .خودتم باید صبروتحمل داشته باشی .

دلم  میخواست مرد باشه بتونه جلوی بقیه ازم دفاع کنه ازهمه چیزایی که میترسبدم سرم اومد با خدا قهرم

پدرم باهمه بچه هاش دشمنی داره چون ادم نیست مادرمم دوست نداره فقط مادرم ازبچگی کارای ما رو انج ...

وای چقد غصم گرفت

واقعا حیف اسم پدر واسه این موجودات

من یه لحظه فکرم رفت سمت اینکه شاید از اون پدرای پسر دوسته

که میگی با پسراشم همینجوریه😔

عزیزم برات دعا میکنم خدا هم خودتو هم بقیه خونوادتو نجات بده که تو آرامش زندگی کنین❤😔

وای چقد غصم گرفت واقعا حیف اسم پدر واسه این موجودات من یه لحظه فکرم رفت سمت اینکه شاید از اون پدرا ...

به  خاطر همین شرایط مجبورم با این پسره که نمیخوامش ازدواج کنم ولی کلا این روزا توفکر خودکشیم

به  خاطر همین شرایط مجبورم با این پسره که نمیخوامش ازدواج کنم ولی کلا این روزا توفکر خودک ...

خودکشی چیزیو حل نمیکنه اگه فک میکنی راحت میشی اصلا اینجوری نیست حتی اون دنیاتم خراب میشه مطمئنم که خودتم شنیدی و میدونی

درمورد ازدواج نمیدونم چی بگم از یه طرف شرایطت سخته خونه پدرت از یه طرفم اونو دوس نداری ازدواج باهاش اشتباهه

ولی فکر خودکشیو از سرت بیرون کن

چه فایده وقتی انسانیت نداشته برا شما

بره  بمیره مرتیکه لاشی  باهام بد نبود با پنبه سز میبرید بدجنس  بود خودشو ادم بده نمیکرد هرجا هست امیدوارم زجر بکشه نمیدونم چرا بی خداحافظی رفت

خودکشی چیزیو حل نمیکنه اگه فک میکنی راحت میشی اصلا اینجوری نیست حتی اون دنیاتم خراب میشه مطمئنم که خ ...

نمبدونم چکار کنم ادمبم نبستم که برام زیاد خاستگار بیاد همه هم سرکوفتم میزنن ومسخرم میکنن خانواده مادرم همیشه مارو مسخره کردن