2777
2789

من ک نورم اسکین ۲۰ خوردم

مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟ تو رد کردن درخواست قهرمانم، پس زحمت بیهوده نکشید آقایون 🗿🗡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم امتحان نکردم پس نمیدونم عوارضی داره یانه

اما دوستم بازوهاش انگار تو نوجوونی جوش میزد و جاش مونده بود

میگفت صابون ان جی از این سفیدا کوچولوها میزده هرروز و بعدش مرطوب کننده

تازگی ها که دیدم خیلی کمرنگ بود و پوستش بهتر شده بود

خیلی تحقیق کردم از چت جی پی تی هم پرسیدم گفت هیدرکینون چهار درصد و ترنیتیونه چی چیه ازونا،مثل اینه تو دو سه ماه کامل میبره،فعلا نرفتم بخرم،ولی مثل اینکه باید زیر نظر پزشک مصرف شه نه همینجوری

همه هم نتیجه گرفتن،من بدنم پر لک زخمه میخوام امتحان کنم

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

جواب داد؟منم بازو و کتفم پر از لکه جوشه هیچ لباس مجلسی بازی نمیتونم بپوشم شانس من

واسه من ک جواب داد

هفته اول میریزه بیرون

تو عرض ۳ ماه همشو برد واقعا عالي عمل کرد.

مگه قرار نبود آقایون تو معدن کار کنن؟ پس تو سایت زنونه چیکار میکنن ک مدام درخواست میدن؟ تو رد کردن درخواست قهرمانم، پس زحمت بیهوده نکشید آقایون 🗿🗡

خودم امتحان نکردم پس نمیدونم عوارضی داره یانهاما دوستم بازوهاش انگار تو نوجوونی جوش میزد و جاش مونده ...

به صورتم زدم پیشونیم پر جوش شد😂الان تیرگی ها میزنم،پس فقط رو لک جوش اثر داره هعییی

داش بمولا کاربری دست دونفره😐دوستمه و عجیب نیست،اگه نظرتو نخواستم نظر دادی خیلی حقیر و عقده ای،ریپ نزن کامنت نزار خب حقیر بیکار بدبخت،آره باشه هرچی تو میگی درسته نمیخواد امضامو بهونه کنی که باز یه نظری به یه بهونه ای بدی،اگه مذهبی و زن ستیز هستی کلا اصن باهام حرف عادی هم نزن مرسی

به صورتم زدم پیشونیم پر جوش شد😂الان تیرگی ها میزنم،پس فقط رو لک جوش اثر داره هعییی

فکر کنم😂😂

رو دستای این دوستم خیلی اثر داشت

من اخرین بار تابستون دیده بودمش (با لباس تو خونه که بازوهاشو ببینم)

دوباره ماه پیش دیدمش

خیلی تغییر کرده بود.قبلا دستاش خیلی بد بود الان کمرنگ بود اونا

یه دونه از همین صابون ان جی ها ( انارش که صورتیه) بهم داد گفت برای جای جوش صورت خوبه.

فعلا خودم استفاده نکردم. یعنی ترسیدم به صورت بزنم

فکر کنم😂😂رو دستای این دوستم خیلی اثر داشتمن اخرین بار تابستون دیده بودمش (با لباس تو خونه که بازوه ...

آره مثل اینکه تاثیر داره رو جای جوش،کنارش لایه بردار و آبرسان هم مصرف شه خوبه

آره مثل اینکه تاثیر داره رو جای جوش،کنارش لایه بردار و آبرسان هم مصرف شه خوبه

پس منم استفاده کنم

راستش تو سایت چندباری تعریفشو خونده بودم اما فکر نمیکردم خوب باشه

قیافشم گوگولیه و بامزه س

من تو بدن ندارم اما تو صورتم چندتا جای جوش دارم که قهوه ای کمرنگ شده اما خوب مشخصه کامل

پس منم استفاده کنمراستش تو سایت چندباری تعریفشو خونده بودم اما فکر نمیکردم خوب باشهقیافشم گوگولیه و ...

اینقدر بوی بدی میده لعنتی😭