2777
2789
عنوان

من یه بدبختم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 55 پست
اخه اون پسری که عاشقش بودم چون تکاور نظامی بود خیلی خوش قیافه بود خیلی خوش چهره بود قدش۹۰ اما این زش ...

اینجوری ک تو گفتی منم عاشقش شدم خوب چیزی بوده😁

ولی دیگه بش فک نکن بیشعورو

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
نمیگم که باهاش ازدواج کن.وای میگی این جهاز نمیخاد..اگه کس دیگه ای بیاد بابات جهاز میده؟

نه ما رسم جهیزبه نداریم همه چیو پسر میخره اگر م ندلشت ازش نمیخوان بعضی خانواده هلی خیلی پولدار برای دخترشون میخرن شهر ما اینطوریه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینجوری ک تو گفتی منم عاشقش شدم خوب چیزی بوده😁 ولی دیگه بش فک نکن بیشعورو

هر کدوم دوستام عکسشو دید عاشقش شد  ولی چه فایده بیشرف بود خیلی اشغال بود   نمیبخشمش هیچ وقت تا قیامت 

خب دوست نداشته ولش کن دوستدار کسی باش که دوستدار تو باشد

ولش کردم اما خوب گاهی یادش میوفتم الان مشکلم ازدواجه خانواده مادرمم مدام پشت سرم حرف میزنن کسی اینو نمیخولد مادرمم دعوا میکنه ازدواج کن

اگه پسرخوبیه روش فکرکن چه ایرادی داره که ظاهرخوبی نداره اگه اهل خانواده وزن وزندگیه به نظرم کیس خوبی ...

مهندس شرکت نفته خونه داره ماشین پدر ومادوشم معلمش سرش کلا تو کتاب بوده منم اولین دختریم که اومده خاستگاریم دوسم داره ولی از نظر من بچس پخمس