2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 45 پست

استارتر درسته باید مواظب باشی دستت عادت نکنه به زدن چون تو عصبانیت ادم واقعا مغزش تعطیل میشه ولی هنوز بچت کوچیکه اونقدررر هنوز ازین عذاب وجدانا خواهی داشت خودتو عذاب نده چون عذاب وجدان زیادی باعث اضطراب میشه و همین اضطراب حساست میکنه احتمال انجام اشتباه رو بیشتر بالا میبره هرکار هم کردی و بکنی تو مامانشی و هیییچکس تو دنیا اندازه تو عاشق و مواظبش نیست😊

همین که ابراز پشیمونی کنی خیلیه ما مادرا هممون حداقل یبار این اشتباه رو کردیم مگه مامانامون مارو نزدن ولی سعی کن این کارو ترک کنی و رو تحمل خشم کار کنی وگرنه روبچه تاثیر منفی میزاره

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مه پسرم یه سوییشرت داشت که از بیرون میومد دیگه در نیاوردم با همون چند روز تو خونه راه میرفت عرق میکر ...

پسر منم کشته منو یبار اب ریخت رو شلوارش  کاری کرد که همونو براش اتو کردیم یه سال و 3 ماهش بود الان یه سال و 9 ماهشه😑😑😑 هنوز همونجوره

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
خواهشاً جایی رفتین و دیدین بچه بی دلیل بیقراری یا گریه میکنه و آروم نمیشه برگردین خونتون بعضی وقتا ...

دقیقا من ناچارشدم برگردم خونم  همچین تو بغلم آروم خوابید مث  همیشش 

، دورسرش بگردم چقد گریه کرد اذیت شد بچم امشب منم که بدترش کردم

منم امشب خونوادم اینجابودن یکی ازپسرام انقدرگریه کرد۲۰ماه هست جو رو بهم ریخته بود من ریلکس بودم اما ...

منم دوقلو دارم میفهمم چی میگی تو جمع یهو یکیشون یا دوتاشون بد قلق میشد کنترل از دست ادم در میره بعد عکس العملای اطرافیا بیشتر حال ادمو بد میکنه

منم دوقلو دارم میفهمم چی میگی تو جمع یهو یکیشون یا دوتاشون بد قلق میشد کنترل از دست ادم در میره بعد ...

من ریلکس بودم اتفاقا اولش ناراحت شدم اخه این همه هزینه میکنم بعدمهمون نمیدونه چی خورد ارامشش بهم میریزه.زودخودموجمع کردم گفتم‌مگه دست منه بچه هست دیگه .واسه خوابش ازگی بی تابی میکنه 

اففففف ازدست شماها منم خاطره خیییلی تلخ یادم اومد ب والله اصلایادم نبود الان یادم اومد عصبی شدم ..بچم حدودا دوستاش بود یادوخورده ای بردمش حموم نمیزاشت بشورمش خییییییلی عصبی شدم ن ک دررابطه با همسرم هم ب اختلافات زیادی خورده بودم دیگه اعصاب برام نمونده بود هرکارکردم نزاشت بشورمش منم عصبی شدم مشت زدم ب دیوار و چندبارتکرارکردم بچم خیلی ترسید همش می‌گفت نکن مامان نکن😔😔😔😔😔😔لعنت ب من ازاون روز تاحالا ک هرگز اون کاروتکرارنکردم الان یادم اومد من خیلی خر بودم و تبعات خیلی بدی داره هم کتک زدن بچه هم خود زنی جلوچشم بچه هم اشیا زنی جلوچشم بچه خییییلی کار نادرستیه ...😡دلم میخواد یکی بیاد یاشلاق منو بزنه ک چرااون روز اون کاروکردم اصلا

برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
پسر منم کشته منو یبار اب ریخت رو شلوارش  کاری کرد که همونو براش اتو کردیم یه سال و 3 ماهش بود ا ...

باید زودتر از سرش بندازی وگرنه طولانی میشه پسر من تا دو سالو نیمش بود همین وضعش بودلباساشو به زور عوض میکردم

من ریلکس بودم اتفاقا اولش ناراحت شدم اخه این همه هزینه میکنم بعدمهمون نمیدونه چی خورد ارامشش بهم میر ...

میفهمم چی میگی دقیقا منم ریلکس بودم شرایط رو کنترل میکردم ولی یهو یکی وسط جمع یک اظهار فضل میکرد ادم حالش بد میشد

باید زودتر از سرش بندازی وگرنه طولانی میشه پسر من تا دو سالو نیمش بود همین وضعش بودلباساشو به زور عو ...

😢

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...
بخدا من اهل زدن نیستم نمیدونم چیشد یهو 

دیگه نزن عادی میشه.بعدها بچه یا توسری خور میشه یا خشن

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه