2777
2789
عنوان

بچمو زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 45 پست

من امروز عصبی شدم زدم تو صورت خودم 😑😑 نمیزاشت شلوار پاش کنم میچسبه به یه لباس میگه فقط همونو باید بپوشم😕

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...

منم پسرم همینجوری بود خیلی گریه میکرد موقع مهمونی ها دایم بغلم بود تو‌کوچه قدم میزدم که فتق ناف و کشاله ران گرفتم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی جبران کنم خدا منو میبخشه، اون فقط یه فزشتس

آره عزيزم

انسان ممكن الخطاست

مادرها هم يه وقتايي اشتباه ميكنن

توتنها نيستي 

همه ازين تجربه هاي تلخ داشتن

فراموش كن و سعي كن تكرار نكني

به جاش بهش محبت كن بغلش كن

من امروز عصبی شدم زدم تو صورت خودم 😑😑 نمیزاشت شلوار پاش کنم میچسبه به یه لباس میگه فقط همونو باید ...

مه پسرم یه سوییشرت داشت که از بیرون میومد دیگه در نیاوردم با همون چند روز تو خونه راه میرفت عرق میکرد آخه لباسش بیرونیش بود شبا به زور از تنش در نیاوردم صبح بیدار میشد جیغ میزد باز میخواست

احساساتت رو مهار کن 

این گریه هم به گریه ی بیخوده... 

عقلانی برو جلو

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

منم امشب خونوادم اینجابودن یکی ازپسرام انقدرگریه کرد۲۰ماه هست جو رو بهم ریخته بود من ریلکس بودم اما دیگران سعی دراروم کردنش داشتن اون بدترمیکرد.ازهمه بیشتررفتارخواهرم‌ناراحتم کرد که میگفت احتمالا مامانش مضطرب وعصبیه که بچه اینجوریه مثلا روانشناسه.گفتم خودت بجای حرف عمل کن بیا ساکتش کن دوقلودارم بدجور خسته شدم

مادرا خیلی گناه دارن 

من چندبار زدمش  بعد زایمانم عصبی شدم قبل از زایمانم خیلی ادم ارومی بودم همه فک میکردن خیلی مادر صبوری ام بعد تصمیم گرفتم عصبی شدم خودمو بزنم که بچم اذیت نشه بعد فک کردم بچم نگام میکنه اونم خودشو میزنه کم کم خودمو نمیزدم اما امروز باز کنترلمو از دست دادم خودمو زدم😑😑😑

متأسفانه بیشتر مردم «تحمل کردن» را آسان‌تر از «تغییر دادن» می‌پندارند ...