2777
2789
عنوان

پدرم عجیب دلتنگتم😭😭😭🖤🖤

102 بازدید | 19 پست

۷۶ روز شد بابا جونم بسه برگرد😭😭اونایی ک پدر از دست دادین میشه از حالتون اون اوایل بگید من بعضی روزا و لحظه هااا انقدددد غم میاد تو دلم و دلتنگ میشم دیوونه میشم میخوام بمیرم برم پیش بابام فقط ی لحظه ببینمش😭😭ولی بعضی وقتا هم با فکر کردن بهش و خاطراتش اصلا گریه م نمیگیره 😞حس میکنم دارم دیوونه میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رحمتشون کنه.لابد پدر خوبی بوده.من پدرم چیزش بشه اصلاً ناراحت نمیشم بخاطر ظلم هایی که به من و خانواده کرد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

خدا رحمتشون کنه.لابد پدر خوبی بوده.من پدرم چیزش بشه اصلاً ناراحت نمیشم بخاطر ظلم هایی که به من و خان ...

نه اونطوری نگو پدر منم خیلی ظلم کرد ولی بخاطر بیماریش هممون بخشیدیمش اگه انقد ضعیف نمیشد دلمون به رحم نمیومد خیلی ناراحت کننده بود😭

خدا صبر بده منم ده روزه که پدرم فوت شده😭

واای از حال و هوای روزای اول😭اخ بگردم واسه دلت خدا صبر بده فقط همینو میتونم بگم😭😭چند سالشون بود؟ بیمار بودن؟؟

روحشون شاد عزیزم🖤

من درکتون میکنم .واقعا خیلی سخته.من ۲۰ساله پدرندارم.۱۸میشدم پدرم تومورمغزی داش فوت شدن.فکرکن هنوزکه هنوزه دلم براش تنگ میشه.یادش میفتم گریه م میگیره..هیچوقت نمیشه فراموش کرد.گذشت ولی خیلی سخت ....

من روزای اول فقط گریه میکردم و روزا ماه های بعدش هم هر روزم گریه بود اینقدر که از حال میرفتم و خوابم ...

خیلیبیی عذاب اوره خیلییی سخته😭😭😭دارم دیوونه میشم غم و دلتنگی مادرم تنهایی و زندگی مادرم برای همش دارم داغون میشم و غصه میخورم😞

نه اونطوری نگو پدر منم خیلی ظلم کرد ولی بخاطر بیماریش هممون بخشیدیمش اگه انقد ضعیف نمیشد دلمون به رح ...

پدر من یه ظلم هایی به ما کرد که شاید نتونی تصور کنی به من ،به برادرم به مادرم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

واای از حال و هوای روزای اول😭اخ بگردم واسه دلت خدا صبر بده فقط همینو میتونم بگم😭😭چند سالشون بود؟ ...

مرسی عزیزم سرطان گرفتن ذره ذره آب شد ۶۰سالش بود روزای آخر ۳۰کیلو شده بود نمیتونست نفس بکشه روزای آخرش از جلو چشمم نمیره بخاطر یه ذره اکسیژن چقدر زجر کشید😭

خدا رحمتشون کنه.لابد پدر خوبی بوده.من پدرم چیزش بشه اصلاً ناراحت نمیشم بخاطر ظلم هایی که به من و خان ...

واای تورو خدا نگووو من حاضرم بابام بدترین ادم دنیا بود ولی الان بود پیشم😭😭😭

روحشون شاد عزیزم🖤من درکتون میکنم .واقعا خیلی سخته.من ۲۰ساله پدرندارم.۱۸میشدم پدرم تومورمغزی داش فوت ...

روحشون شاد😞خیلیبی سخته داغ عزیز دیدن

ولی عجیبه ک ی سری ۶۰-۷۰ سالشون میشه داغ عزیز نمیبینن یکی همون تو نوجوونی و جوونی عزیز از دست میده و زندگیش دگرگون مبشه😞😭

واای تورو خدا نگووو من حاضرم بابام بدترین ادم دنیا بود ولی الان بود پیشم😭😭😭

چی بگم.شما جای من نیستی اگه بودی همین حرف من رو میزدید.