استارتر درسته باید مواظب باشی دستت عادت نکنه به زدن چون تو عصبانیت ادم واقعا مغزش تعطیل میشه ولی هنوز بچت کوچیکه اونقدررر هنوز ازین عذاب وجدانا خواهی داشت خودتو عذاب نده چون عذاب وجدان زیادی باعث اضطراب میشه و همین اضطراب حساست میکنه احتمال انجام اشتباه رو بیشتر بالا میبره هرکار هم کردی و بکنی تو مامانشی و هیییچکس تو دنیا اندازه تو عاشق و مواظبش نیست😊
همین که ابراز پشیمونی کنی خیلیه ما مادرا هممون حداقل یبار این اشتباه رو کردیم مگه مامانامون مارو نزدن ولی سعی کن این کارو ترک کنی و رو تحمل خشم کار کنی وگرنه روبچه تاثیر منفی میزاره
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم دوقلو دارم میفهمم چی میگی تو جمع یهو یکیشون یا دوتاشون بد قلق میشد کنترل از دست ادم در میره بعد ...
من ریلکس بودم اتفاقا اولش ناراحت شدم اخه این همه هزینه میکنم بعدمهمون نمیدونه چی خورد ارامشش بهم میریزه.زودخودموجمع کردم گفتممگه دست منه بچه هست دیگه .واسه خوابش ازگی بی تابی میکنه
عزیزم خودت و سرزنش نکن همه ی مادرا شده بچه رو بزنن و مثل شما عذاب وجدان بگیرن خود منم مثل شما شدم .پس بهتره غصه نخوری عزیزم فردا ک بیدار شد بهش محبت کن تا فرانوش کنی
دیگه نزن عادی میشه.بعدها بچه یا توسری خور میشه یا خشن
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه