من یه دختر دارم هنوز ۲سالش نشده فوق العاده شیطونه این بچه رو بعد ۱سال با مکافات حامله شدم الان بی بی گذاشتم مثبت شده دارم زار میزنم من دیگه بچه نمیخواستم چه کار میشه کرد
سقط خب باز برای همین گذاشتن😂 اونم الان همچین با اسپرم فرقی نداره یه لخته خونه
من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
من هیچوقت قرص نمیخورم.فقط اون قبلش درمیاره.نمیدونم این روش هم طبیعی میگن یانه.نه ساله ازدواج کردم ام ...
وقتی طبیعیه که کیت تخم گذاری استفاده کنق اون زمان رابطه نباشه
من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
نمیدونم. از آخرین پریودم حدود ۲ماه میگذره منم همیشه نا مرتب بودم الان هم ۲هفتس حسشو دارم ونمیشم وجهی گفتم. حالا میشه از اونطرف هی خسته بودم و حالت تهوع داشتم یکم ولی اصلا به بارداری بکر نمیکردم فکر کردم ماله اینه که همش دنبال دخترم میدوم خسته شدم دیگه گفتم بزارم بی بی رو و بعدش قرص بخورم که بشم که مثبت شد