2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین ببینین بد بخت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 663 بازدید | 61 پست
من هیچوقت قرص نمیخورم.فقط اون قبلش درمیاره.نمیدونم این روش هم طبیعی میگن یانه.نه ساله ازدواج کردم ام ...

باز خوبه شوهرت همین کارو می‌کنه 😂😂

شوهرمن همه کار می‌کنه و آخرش میگه نمیخاد قرص بخوری چیزی نمیشه

مادرشوهرم بچه‌اش همه فاصله سنی یکسال دارن بهم میگ از بس باباشون میگف نترس هیچی نمیشه نتیجه این شده😂😂😂😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جلوگیری رو واسه همین گذاشتن 

سقط خب باز برای همین گذاشتن😂 اونم الان همچین با اسپرم فرقی نداره یه لخته خونه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
باز خوبه شوهرت همین کارو می‌کنه 😂😂 شوهرمن همه کار می‌کنه و آخرش میگه نمیخاد قرص بخوری چیزی نمیشه ...

اونم چون میدونه قهر میکنم و دفعه بعد محل نمیدم بچه خوبیه🤣

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
من هیچوقت قرص نمیخورم.فقط اون قبلش درمیاره.نمیدونم این روش هم طبیعی میگن یانه.نه ساله ازدواج کردم ام ...

والا به این میگن طبیعی ولی من که با مکافات حامله میشدم الان از همین روش حامله شدم

وقتی طبیعیه که کیت تخم گذاری استفاده کنق اون زمان رابطه نباشه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
اولی رو عزیزم همه میخان.چندروزه دیر کردی؟؟؟

نمی‌دونم. از آخرین پریودم‌ حدود ۲ماه میگذره منم همیشه نا مرتب بودم الان هم ۲هفتس حسشو دارم و‌نمیشم وجهی گفتم. حالا میشه از اونطرف هی خسته بودم و حالت تهوع داشتم یکم ولی اصلا به بارداری بکر نمیکردم فکر کردم ماله اینه که همش دنبال دخترم میدوم خسته شدم دیگه گفتم بزارم بی بی رو و بعدش قرص بخورم که بشم که مثبت شد

نمی‌دونم. از آخرین پریودم‌ حدود ۲ماه میگذره منم همیشه نا مرتب بودم الان هم ۲هفتس حسشو دارم و‌نمیشم و ...

فکرنکنم بشه کاری کرد دیگه.سعی کن اروم باشی 

آرزو کنمت؛براورده شدن بلدی؟؟؟🤗
من احساس می‌کنم اولی رو‌ هم اشتباه کردم آوردم الان دومی ‌و چه کار‌کنم

دقیقا حس من و داری من حامله نیستم دخترم سه سالشه آی یو دی دارم 

ناخواسته حامله شم سقط میکنم 

چون اولی رو هم اشتباهی آوردم این دنیا

من سقط میکنم  گناهشم میکشم به دوش  اصلا ‌اون دنیا هم میرم‌جهنم  ولی شما خودت میدون ...

من شوهرم فهمید نمیزارهههه اصلا بعد هم فکر می‌کنم ۲-۳ماهم باشه ‌ و این سقط کردن و بدتر میکنه