ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
از مدرسم خوشم نمیاد ولی هزار بار برگردم بازم میرم و خیلی خوشحالم از اینکه قبول شدم . الان ۲۰ سالمه
امسالم داداشم کلاس شیشمه داره میخونه انشالله که قبول میشه
ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
وقتی بدون هییییچ کلاس و کتاب و معلمی برا راهنمایی قبول شدم، همه ی اطرافیان میگفتن نرو. میگفتن خیلی سخت میگیرن استرس داره و....
الان سال چهارم پزشکی هستم و میگم که جز درست ترین انتخاب هام بود. واقعا اگه نمیرفتم سرخورده میشد استعدادم. من تمام سال های ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان، بی نهااااایت عااااااشق مدرسه بودم....هممممیشه...
اگه بچه تون عاشق درس خوندنه کمک ش کن.
وگرنه اصرار نکن
فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، انشاءالله
6سال اونجا درس خوندم یعنی بچم در اینده اسمشو بیاره می کشمش😡😡😡در این حد روانی و افسرده شدیم
من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥