2777
2789
عنوان

تیزهوشان.....

276 بازدید | 24 پست

دوستان کسی هست بچه اش تو امتحان تیزهوشان شرکت کرده باشه....نتیجش چی شد؟اصلا خوبه بچه ها رو ترغیب کنیم برای این مدارس خاص...

هر کی اطلاعات داره دریغ نکنه...تشکر

این نظر منه شاید کسی مخالف باشه

در کل تیزهوشان زیاد سخت میگیرن به روان بچه آسیب میرسه استرس زیادی هم داره

مدارس عادی هم که معمولی ان

بنظرم نمونه دولتی نه معمولیه ن در حد تیزهوشان سختگیر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم تیزهوشان خوندم 

از مدرسم خوشم نمیاد ولی هزار بار برگردم بازم میرم و خیلی خوشحالم از اینکه قبول شدم . الان ۲۰ سالمه

امسالم داداشم کلاس شیشمه داره میخونه انشالله که قبول میشه

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
من که بچه ندارم  ولی راجب سوالتون بله حتما بفرستش ضرر نمیکنی اصلا

دخترم سال ششمه...آزمون وکلاس آنلاین رو استفاده میکنه...ولی خیییلی درسخون نیست باید هلش بدم....نمیدونم  رفتن به این مدارس به نفعشه یا نه

تیزهوشان تو آینده ‌‌‌‌ی فرزندتون خیلی تاثیر داره.سوالاتش نسبتا سخته باید درسخون باشه میتونید از کتابهای کمک آموزشی تیزهوشان استفاده کنید.

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.

من تیزهوشان خوندم

وقتی بدون هییییچ کلاس و‌ کتاب و معلمی برا راهنمایی قبول شدم، همه ی اطرافیان میگفتن نرو. میگفتن خیلی سخت میگیرن استرس داره و....

الان سال چهارم پزشکی هستم و میگم که جز درست ترین انتخاب هام بود. واقعا اگه نمی‌رفتم سرخورده میشد استعدادم. من تمام سال های ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان، بی نهااااایت عااااااشق مدرسه بودم....هممممیشه...

اگه بچه تون عاشق درس خوندنه کمک ش کن.

وگرنه اصرار نکن

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    
دخترم سال ششمه...آزمون وکلاس آنلاین رو استفاده میکنه...ولی خیییلی درسخون نیست باید هلش بدم....نمیدون ...

خب اگه درس خوندنش با هل دادنه، نه نفرستش.

شیشم دیگه بچه نیست اگه درس دوست داشت تا الان باید نشون میداد

فرزندان امروز، سربازان امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، ان‌شاءالله    

6سال اونجا درس خوندم یعنی بچم در اینده اسمشو بیاره می کشمش😡😡😡در این حد روانی و افسرده شدیم

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
تیزهوشان تو آینده ‌‌‌‌ی فرزندتون خیلی تاثیر داره.سوالاتش نسبتا سخته باید درسخون باشه میتونید از کتاب ...

خوب میدونم که برای کنکور وشغل آیندش خیلی موثره ولی همش اونا نیست اگر قرار باشه به خاطر سختگیری وحجم بالای درساش به روانش آسیب برسه به نظرم نمیرزه....

نمیدونم خیلی اطلاعاتی از میزان سختی وسختگیری تو مدارس تیزهوشان ندارم

6سال اونجا درس خوندم یعنی بچم در اینده اسمشو بیاره می کشمش😡😡😡در این حد روانی و افسرده شدیم

آخ آخ...از همین میترسم اونم در آینده همینطوری بشه

..درسش خوبه ونمرات خوبی داره ولی از درس خوندن خوشش نمیاد ....به نظرتون اگر بره آسیب میبینه؟؟؟؟