2777
2789
عنوان

تیزهوشان.....

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 24 پست
دخترم سال ششمه...آزمون وکلاس آنلاین رو استفاده میکنه...ولی خیییلی درسخون نیست باید هلش بدم....نمیدون ...

پس اصلا ما اونجا روزی سه چهارتا امتحان سخت داشتیم من خودم عاشق درس خوندن بودم اخرش دیگه حالم بهم می خورد

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
خوب میدونم که برای کنکور وشغل آیندش خیلی موثره ولی همش اونا نیست اگر قرار باشه به خاطر سختگیری وحجم ...

سختگیر نیستن این ی فکر غلطه فقط حجم مطالب بالاس چون میخوان ‌‌‌‌‌‌‌‌سطحدخترتون رو بالا ببرند. 

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی از نظر سطح فرهنگ و خانواده هایی که اونجا هستن واقعا عالیه 

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
پس اصلا ما اونجا روزی سه چهارتا امتحان سخت داشتیم من خودم عاشق درس خوندن بودم اخرش دیگه حالم بهم می ...

میشه بیای تاپیکم گذاشتم.

God I love you😄💕          #کادر_درمان     ‌سوال پزشکی و یا سوالی درباره کرونا بود تو تاپیکا تگم کنید.
میشه بیای تاپیکم گذاشتم.

چیو؟

من اطلاعاتم و تجربم میگه که اصلا درست نیست بچه رو به مدرسه ی خاص ترغیب کنید. هیچ فایده ای هم نداره. الانم تاپیکمو خوندید. حتی کسایی که معدلشون توی این مدارس ۲۰ بود هم آخرش چیز خوبی قبول نشدن چون اصلا وقت نداشتن برای کنکور درس بخونن. توی این مدارس فقط درصورتیکه بچتون خودش خیلی اصرار میکنه باید اسم بنویسید، درغیر این صورت نه......

رشتت چیه

پزشکی میخونم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

به نظر من بهترین فرصت برای قبولی توی تیزهوشان سال ششم هست اما ماهی رو هروقت از اب بگیری تازه هست.  چه سال ششم باشی و چه سال نهم به نظرم با شرکت توی کلاسای آموزشگاه موفقیت به آرزوی خودتون نزدیک تر میشین.