2777
2789

الانم یه عروس دیگه سفارش دادم دوست شوهرم کارش همینه بچم دو ماهه است قراره دو سه روز دیگه بیاد😍😍😍 این و دیگه نگه میدارم از الانم واسه اومدنش ذوق دارم یه قفس خوب و مجهزم واسش سفارش دادم البته من پرنده هام و هیچوقت نه پر هاشون رو میزنم نه در قفس و میبندم ازادن ولی تربیتشون میکنم پرنده قبلیم تو خونه جیش نمیکرد میرفت تو قفس خرابکاری هم نمیکرد میدونست دعواش میکنم واسش اینقد اسباب بازی میزاشتم با اونا سرگرم بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروس هلندی ۲تومن... مگه خیلی خاص بودن؟

یه جفت بودن عزیزم لوتینو چشم شرابی بودن اره دونه ای یک تومانه تازه جفت گرونتره این دست اموز بود خیلی حرف نمیزد اما توپ بازی میکرد حرفه ای خیلی باهاش کار میکردم تو خونه به هیچ عنوان جیش نمیکرد پر داشت اما فرار نمیکرد میبردمش'باغ ول بود پر میزد باز میومد سر شونه لوسم بود بچم همش میومد سرش و خم میکرد که نازش کنی 😍

منم‌ می خوام موقع عید عروس هلندی بگیرم اسمشو انتخاب نکردم. 

من یه دونه لوتینو دو ماهه میخواستم بگیرم ۱۲۰۰ بود گرون بود حیفم اومد دوست شوهرم متاسفانه لوتینو نداره خاکستری داشت ولی گرفتم اینا باهوش ترن لوتینو و البینو حرف یاد نمیگیرن زیاد

من یه دونه لوتینو دو ماهه میخواستم بگیرم ۱۲۰۰ بود گرون بود حیفم اومد دوست شوهرم متاسفانه لوتینو ندار ...

چه اسما سختی میگی .من از اینا می خوام رنگ شون نباتی و سرشون زرده... اطلاعاتم در این حده😂🤦‍♀️

چه جوری یادش دادی؟ می خوام بگیرم ولی خیلی بلد نیستم

بهش باید جایزه بدی من بهش قند میدادم تشویقش میکردم یاد بگیره توپ بازی رو اول با یه کاغذ چون دوست داشت گوله میکردم باهاش بازی میکردم کم کم توپ کوچیک گرفتم واسش به سمتش پرت میکردم با نوک انگشت که یاد بگیره هول بده با نوکش یک ماه طول کشید ولی یاد گرفت دور خونه بچم با توپش میرفت😍😍😍 واسه اینکا تو خونه یا روی لباسم جیش نکنه هر نیم ساعت میزاشتمش روی قفس همونجا خودم نگاهش میکردم به محض اینکه جیش میکرد دوباره برمیداشتمش باهاش بازی میکردم یه مدت بعد خودش فهمیده بود که باید بره تو قفس جیش کنه تو خونه که راه میرفت و بازی میکرد میرفت روی قفسش بچم کارش و میکرد باز میومد روی پام بازی میکرد دعواشم میکردم میگفتپ برو تو قفس'سریع میرفت خواهرم میگفت تو این و بهتر تربیت کردی تا من بچم رو 😂 میبردمش بیرون یه قفس کوچولو داشت اگه خونه کسی میرفتیم میبردمش میدونست یا باید بیاد رو پا من بشینه یا روی قفس نباید راه بره خیلی مودب بود

گناه دارن خوشت بیاد😂☹

نه خیلی دوستشون دارم ونه بدم میادولی خب نمیتونم اصلابهشون دست بزنم 

چندماه پیش جوجه عروس شوهرم افتاده بودکف قفس وشوهرم خونه نبودکهبزارتش تولونه 

من مجبوری دستکش آشپزخونه پوشیدم ولی دلم نمیرفت دست بهش بهزنم 

دیگه دیدم گناه داره گرسسنشه چشماموبستم وگذاشتم سرجاش

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
چه اسما سختی میگی .من از اینا می خوام رنگ شون نباتی و سرشون زرده... اطلاعاتم در این حده😂🤦‍♀️

اونایی که سفید هستن کامل لپ هاشونم قرمز نیست آلبینو هستن اونا خیلی گرونن جوجه هاشون ۱۷۰۰ به بالاست خیلی خنگ هستن و حساس زود سرما میخورن و میمیرن خواهرم داره یکیش مرد یکیشون هست اینقد خنگه هیچی یاد نمیگیره اونایی که زرد هستن لپاشون قرمزه لوتینو هستن اینا خوبن ولی خنگ تر از خاکستری ها هستن معمولا حرف نمیزنن که من خودم داشتم بعدشم که خاکستری هستن که باز خاکستری ساده داره و طاووسی اینا واسه حرف زدن و تربیت کردن بهترن باهوشن 

نه خیلی دوستشون دارم ونه بدم میادولی خب نمیتونم اصلابهشون دست بزنم  چندماه پیش جوجه عروس شوهرم ...

دوست شوهرم مغازه داشت تو کار بیلبورد های تبلیغاتی و تابلوها بود تو کرونا کارش کم شد یه جفت عروس اورد جوجه کشی کرد بعد مرغ عشق اورد با اجازه تون الان یه اتاق و کرده مخصوص اینا ده تا جفت داره عروس و کاسکو و گرینچیک و ... امروز گفت میخوام دو واحد اپارتمان بگیرم تو یه طبقه یه واحد فقط واسه پرنده مغازه رو هم میخوام جمع کنم اینقد درامدم خوبه دارم میرم فنی و حرفه ای مدرکشم بگیرم دیگه حرفه ای کار کنم کم کم میخوام سوله بزنم

مرسی از اطلاعات خوبت .اسکرین گرفتم بعدا استفاده کنم❤ 

خواهش میکنم عزیزم ضمنا اگه خواستی پر هاشون و بزنی که پرواز نکنن عروس خیلی لوس و حساسه اولا باید برگدی یه نفر غریبه این کار و بکنه خودتم اصلا اونجا نباشی که اگه ببینه باهات قهر میکنه 

اونایی که سفید هستن کامل لپ هاشونم قرمز نیست آلبینو هستن اونا خیلی گرونن جوجه هاشون ۱۷۰۰ به بالاست خ ...

آشنا داریم خودش عروس داره می خواد جوجه شو بده ۵۰۰ تومن. لوتینو باید باشه با توجه حرفایی که گفتی. خوبه؟  

آشنا داریم خودش عروس داره می خواد جوجه شو بده ۵۰۰ تومن. لوتینو باید باشه با توجه حرفایی که گفتی. خوب ...

لوتینو ۵۰۰ بده اره عالیه فقط حواست باشه تغذیه اینا خیلی مهم هست و بسیار پرنده احساساتی هست زودم وابسته میشه 

دوست شوهرم مغازه داشت تو کار بیلبورد های تبلیغاتی و تابلوها بود تو کرونا کارش کم شد یه جفت عروس اورد ...

شوهرمنم ۴جفت داشت ولی خب ازجوجه شانس نیورد یکیش که خفه شد بقیه هم یامورچه خوردشون یامادرشون غذابهشون نمیداد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤