2777
2789

من هر دو هفته حمامش میکردم ناخناشم میگرفتم شامپو بچه واسش خریده بودم حمام و گرم میکردم میبردمش بدنش و با شامپو میشستم ولی باید حواسا باشه اب داخل گوشش نره مثل یه بچه است دقیقا بعد سرش و با دستم میرفتم که اب نریزه روی سرش زیر دوش میبردم که تمیز بشه بعدم سرش و با دستم اروم خیس میکردم و میکشیدم بعدشم ناخوناش و همونجا کوتاه میکردم با حوله میاوردم بیرون از روی حوله سشوار میگرفتم که بدنش نسوزه بعد میزاشتم تو قفسش که خشک بشه جای گرم باشه از حمام میاد که سرما نخوره

لوتینو ۵۰۰ بده اره عالیه فقط حواست باشه تغذیه اینا خیلی مهم هست و بسیار پرنده احساساتی هست زودم وابس ...

غذا چی باید داد؟ ارزن و سبزی؟ ببخشید خیلی سوال کردم 😊 اخه خیلی ذوق دارم .😍بچگکم‌هنوز توی تخمه دنیا نیومده 😅 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم ۴جفت داشت ولی خب ازجوجه شانس نیورد یکیش که خفه شد بقیه هم یامورچه خوردشون یامادرشون غذابهشون ...

وای چه وحشتناک مورچه دارین؟ اسپری حشره کش بایوکیل بخر گیاهیه واسه انسان و حیوان و گیاه ضرر نداره فقط رو حشره موثره خیلی قوی هست اصلا بو نداره من تو گلدانم میزنم مشکل نداره تو خونه بزن ریشه کن میشه مورچه من خونم پر بود اول که اومدم با همین از بین رفت تو باغ هم میزنیم مرغ داریم تو لونه شون میزنم هیچی نمیشه 

وای چه وحشتناک مورچه دارین؟ اسپری حشره کش بایوکیل بخر گیاهیه واسه انسان و حیوان و گیاه ضرر نداره فقط ...

زیادمورچه نداریم ولی چون پرنده هاتوپارکینگمون بودن مورچه هامیومدن 

پستتونوذخیره کردم که بعدابخرم 

ممنون💖💖😊

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
غذا چی باید داد؟ ارزن و سبزی؟ ببخشید خیلی سوال کردم 😊 اخه خیلی ذوق دارم .😍بچگکم‌هنوز توی تخمه دنیا ...

بزار نرمه خور بشه بعد بگیر سرلاکی بگیری احتمال مرگش زیاده سرلاک زیاد گیر میکنه تو معده میمیرن واسش جوانه گندم بده ارزن تخم مرغ پخته  اولش چیز دیگه نمیتونن بخورن که جوجه ان بعد که بزرگتر شد تخمه ارزن کتان پسته بادوم سبزی بهش جعفری و تره بده فلفل دلمه هویج این چیزا خیلی خوبه ولی کاهو و اینجور چیزا ندی مریض میشن قند هم دوست داره بعضی وقتا بهش بده البته پرنده من عاشق گندم پخته بود نمک و اینا اصلا ندی که میمیرن جوجو من میومد سر سفره موقع غذا 😍😍 واسش قند و پسته و اینا میزاشتم اصرار داشت از'بشقاب ما غذا بخوره خیلی شکمو هستن 

شاه طوطی

فندق

۳ سالشه 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
غذا چی باید داد؟ ارزن و سبزی؟ ببخشید خیلی سوال کردم 😊 اخه خیلی ذوق دارم .😍بچگکم‌هنوز توی تخمه دنیا ...

کاج بزار واسش خیلی حال میکنه چوب دوست دارن در کل با نوکشون میکنن من با ابسلانگ واسش'نردبون درست میکردم تو دو روز میخوردش 😂😂😂 

اونایی که سفید هستن کامل لپ هاشونم قرمز نیست آلبینو هستن اونا خیلی گرونن جوجه هاشون ۱۷۰۰ به بالاست خ ...

عزیزم من قبلا یه جفت عروس داشتم ماده مدام تخم میذاشت البته تو لونه نه میرفت کف قفس خیلی هن وابستش بودم ولی بعد از ۷ سال مرد.الان میخوام دوباره بخرم چون یکساله کارم گریس انا میترسم ماده تنها بخرم تخم بذاره ضعیف شه زود بنیره اینطوریه؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
عزیزم من قبلا یه جفت عروس داشتم ماده مدام تخم میذاشت البته تو لونه نه میرفت کف قفس خیلی هن وابستش بو ...

اهان الان گرفتم جفت بودن خب چرا بارور نبوده ؟ نه ضعیف نمیشن ربطی نداره اون ماده مشکل داشته خیلی ها جفت دارن سالها یه عالمه جوجه میارن مشکلی نداره

بدون جفت تخم بزارن پوچه دیگه نر بخر ماده نخر 

میترسم تخم کذاشتن باعث مرگش بشه این احتمال هست؟ آخه نرها خیلی جیغ میزنن اما دخترم جیر جیر فقط میکرد 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...