کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
یه عروس داشتم خودم بزرگش کرده بودم یک سالش شد واسش یه جفت خریدم اسم پسرم کاکل بود واسش جفت ماده خریدم نازگل بچم زنش و دوست نداشت اختلاف زیاد داشتن بی نهایت وابسته بود به من در حدی که واقعا اذیت میشد اپارتمان و رو سرش میزاشت میرفتم بیرون دیگه مجبور بودم با خودم ببرمش بیرون همیشه کارم همین بود اویزون میشد از لباسم شبا تا برق خاموش'میشد میومد من و پیدا میکرد کنارم میخوابید صبح میدیدم رو بالشم خوابیده خلاصه جو گیر شدم گفتم گناه داره اذیت میشه هر دو رو هدیه دادم باغ پرندگان که مثلا تو محیط بزرگ و خوب با همنوع خودشون باشن و زاد و ولد کنم هفته اول اینقد گریه کردم شوهرم گفت بریم بگیریمش مسئولش'گفت مرده اما یکی از پرسنل گفت خیلی عادتی بودن هر دو همون روز اول فروختنشون ۲ تومان ارزششون بود
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛