2777
2789

چیکو 3 ساله  

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ازحیوون وپرنده و...زیادخوشم نمیاد 

ولی همسرم چندتاعروس هلندی داشت تاماه قبل 

الانم دوروزه دوتامرغ عشق خوشگل خریده 

ولی حیف توپرریزین وکل زندگیموپرگرفته😥😣

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه عروس داشتم خودم بزرگش کرده بودم یک سالش شد واسش یه جفت خریدم اسم پسرم کاکل بود واسش جفت ماده خریدم نازگل بچم زنش و دوست نداشت اختلاف زیاد داشتن بی نهایت وابسته بود به من در حدی که واقعا اذیت میشد اپارتمان و رو سرش میزاشت میرفتم بیرون دیگه مجبور بودم با خودم ببرمش بیرون همیشه کارم همین بود اویزون میشد از لباسم شبا تا برق خاموش'میشد میومد من و پیدا میکرد کنارم میخوابید صبح میدیدم رو بالشم خوابیده خلاصه جو گیر شدم گفتم گناه داره اذیت میشه هر دو رو هدیه دادم باغ پرندگان که مثلا تو محیط بزرگ و خوب با همنوع خودشون باشن و زاد و ولد کنم هفته اول اینقد گریه کردم شوهرم گفت بریم بگیریمش مسئولش'گفت مرده اما یکی از پرسنل گفت خیلی عادتی بودن هر دو همون روز اول فروختنشون ۲ تومان ارزششون بود 

چی هست میناس

نه عزیزم عروس

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛