2777
2789
اهان الان گرفتم جفت بودن خب چرا بارور نبوده ؟ نه ضعیف نمیشن ربطی نداره اون ماده مشکل داشته خیلی ها ج ...

اخه خواهر و برادر بودن تو لونه هم نمیرفتن فقط تخم میذاشت دخترم

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
منم میخوام بخرم چون خودم هنوز تو فکر اون پرنده ام هستم ضمن اینکه خیلی واسه ما خوب بود از وقتی رفت ای ...

منم بعد از مرگش همه چیزم به هم خورده خیلی دلشکسته ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه خواهر و برادر بودن تو لونه هم نمیرفتن فقط تخم میذاشت دخترم

اخه پرنده ای که جفت گیری بخواد بکنه باید تو اتاق جدا باشه بدرد دستی کردن دیگه نمیخوره منم پرنده ام واسش'جفت خریدم تو لونه نمیرفت تخم هم نزاشت چون دستی بود اصلا از لونه میترسید جفتشم دوست نداشت همش دعوا میکردن

منم بعد از مرگش همه چیزم به هم خورده خیلی دلشکسته ام

یه دونه نر بخر میدونی که پرنده ها به جنس مخالف علاقه دارن یعنی نر باشه با تو خوبه اما با شوهرت ممکنه لجبازی کنه من پسرم با من خوب بود شوهرم و گاز میگرفت بعضی وقتا برعکس باز جفتش شدیدا با من لج بود با شوهرم اینقد خوب بود

من خیلی اسباب بازی واسش میزاشتم وقت نمیکرد بره سر وقت مبل ها رسما میجون هر چی چوب ببینن

باز خوبه شما دوتا دوست دارین حیوناتونو یه نظر میخوندم نوشته شوهرم برام مینا خریده زشته منو میبینه هنرنمایی میکنه ولی همش تنهاس انقدر حرس خوردم خب بیشعور واسه چی میخری حیونو زشته 

یه دونه نر بخر میدونی که پرنده ها به جنس مخالف علاقه دارن یعنی نر باشه با تو خوبه اما با شوهرت ممکنه ...

چه جالب منم دخترم خودم رو دوست داشت و پسرم رو اما نره چون میدید همش به دخترم محبت دارم تا منو میدید میرفت دخترم رو میزد اما شوهرم رو دوست داشت چون برلش سوت میزد و عاشق اخلاقش بود ولی لز سر و صدای پسرهاشون عاجزم خیلی جیغ جیغو هستن. جفت نخرم تنها باشه غصه نیخوره؟

چه جالب منم دخترم خودم رو دوست داشت و پسرم رو اما نره چون میدید همش به دخترم محبت دارم تا منو میدید ...

من پشیمون شدم جفت خریدم چون همش تو خونه با هم بودیم دوست داشت کنار من باشه جفت و خریدم اذیت شد ولی منم دلم واسش'سوخت گفتم تنهاست اما یکسره پسرم دنبال من میومد تو خونه جفتش جیغ میزد پر میزد تو خونه سر و صدا میکرد که این بره کنارش اینم محلش نمیداد لج کرده بود با من دختره😂 بعد میبردم میزاشتمش کنارش چنان پسرم و میزد 😤 منم دختره رو دعوا میکردم شوهرم میگفت خدا رو شکر تو مادرشوهر نشدی خیلی بدجنس میشدی اصلا با عروس کنار نمیای

باز خوبه شما دوتا دوست دارین حیوناتونو یه نظر میخوندم نوشته شوهرم برام مینا خریده زشته منو میبینه هن ...

من مینا داشتم خدا نکنه لج کنه دیگه درست نمیشه کینه ای هست دوستم یه دونه داره دخترش چند بار اذیتش کرده خیلی هم پر حرفه پرنده اش ولی وحشی شده حمله میکنه به سمت همه