2777
2789
عنوان

بچمو آوردم پیس خودم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 11947 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم لجنی زدتش الهی ایکه تیکه بشه اعصابم خوردشد

پدرش دست بزن داره لعنتی. عصبی ک میشه میزنه.بعد عین سگ پشیمون‌میشه. نامادریشم میزده گاهی ولی نه در حد پدرش😔

اسی وقتی پدرش ب دخترش رحم میکنه و میزنتش ..چطور فکر میکنی ک کاش طلاق نمیگرفتی ..درهرصورت پدرلایقی بر ...

ولی بالاخره پدرش بود. میگم‌کاش مونده بودم حداقل بچه یه جای ثابت برای زندگی داشت. نه اینکه هر روز آواره و دربدر بشه مادرش بمیره برای سرنوشتش،😭

پدرش دست بزن داره لعنتی. عصبی ک میشه میزنه.بعد عین سگ پشیمون‌میشه. نامادریشم میزده گاهی ولی نه در حد ...

خداازجفتشون نگذره توروخدابیارش پیش خودت

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

بنظرم به شوهرت بیشتر از قبل محبت کن...تا کمتر بهانه بگیره...استقلال مالی چون نداری فعلا طلاق نگیر..تورم،کمر شکنه...

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
اول ازدواجمون باش طی کردم.گفتم اگه اونجا شرایطش بد باشع مجبورم بیارمش قبول کرد ولی حالا ادا در میاره

سلام

گه خورده ناز میکنه

اون مرتیکه نفهم باید بدونه با یه زن بچه دار ازدواج ورده و در هر صورت اون بچه به مادرش نیاز داره

بهش بگو قبل از این که تو بیای تو زندگیمون این بچم بوده و خواهد بود

اول اینکه من خودم چون شرایط شما رو داشتم یعنی جدا شدم و دختری هم داشتم،با اینکه اول ازدواج با شوهرم گفتم من بچه دارم و حاضر به قبولی بچه اما بعد مخالفت کرد،من نمیتونستم زندگیم و دوباره خراب کنم چون بچه داشتم در ضمن گور دخترم و وقتی کندم که جدا شدم،بنابراین شما یا نباید جدا میشدی یا الان درست فکر کنی نه اینکه کم بیاری طلاق بگیری دوباره ازدواج کنی باز کم بیاری طلاق،یه کار درست و بکن دخترتو بذار پیش پدرومادرت،شوهرتحق داره نخواد بچه یکی دیگه رو بزرگ کنه،نذار بیشتر از این فاصله بیافته بینتوک

بجای اینکه میرفتی دوباره شوهر میکردی کار میکردی پول در میاوردی زندگی میساختی واسه خودتو دخترت واقعا تعجب میکنم از مادرهایی مثل تو عوض اینکه مثل کوه پشت بچه ات باشی ببین چی کردی بچه میگه منو ببر پرورشگاه از شوهر لنترت طلای بگیر برو با بچت تنها زندگی کن نترس ردون شوهر نمیمیری چیزیت نمیشه