2777
2789
عنوان

بچمو آوردم پیس خودم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 11947 بازدید | 149 پست

ای خداا

دختر منم ده سالشه 

منم ی زن دیگه وارد زندگیم شده ،الان چند ساله رو هوام من ی پسر هفت ساله هم دارم.

خدا به داد دل خودت و دخترت برسه .بهتون آرامش بده.

ان شاءالله دل شوهر دومت نرم بشه و اذیت نکنه.

خودم شرایطم افتضاح ،اما خیلی دلم براتون سوخت 😢

کاش کاری از دستم برمی اومد براتون😔

خدا کریمه

توکلت به اون باشه و بهش بچسب.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دور از جونت. الهی روزگاری ک‌من دارم سر دشمنام هم نیاد

نمیدونم جای شما نیستم گلم..ولی طلاق اولتون اشتباه نبوده شاید ازدواج دومتون اشتباه بوده

نمیدونم در هرصورت چون خودم دختر ۱۰ ساله دارم دلم کبابه برا دخترت  

من بودم میگفتم گور بابای هممممه چی

فقط با بچم زندگی میکردم حتی تو یه اتاق ۱۰ متری و اینکه خودم کار کنم

خانوما اگر بچه دارین به این راحتیا جدا نشین طلاق با بچه و بدون بچه خییییلی با هم متفاوته

زنایی مثل استاتر فراونن که میگن کاش طلاق نمیگرفتیم یعنی مشکلات زندگیه جدید به مراتب بیشتر از اولیه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤
بخدا همینه حرف منم. اگه میدونستم اینقدر بد میشه زندگی بچه گ.وه میخوردم طلاق بگیرم. میموندم زیر دست و ...

کدوم لجنی زدتش الهی ایکه تیکه بشه اعصابم خوردشد

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ان شالله بهرینها برات اتفاق بیفته فقط حواست باشه فعلا بچه دار نشی ک میشه غوز بالا غوز اگ میتونی حتی اگ شده تلفنی مشاوره بگیر شرایطت بحرانیه اما اگ من بودم جدا میشدم ی مقدار مهریه رو هم میگرفتم و میرفتم پیش مامانم هر چند ک منو حمایت نکنن بهر حال اولادشونی و کم کم دلشون ب رحم میاد و با هات راه میان

به خدااااااوندی خدا اگه من حتی لحظه ای حاضر شم ،این شرایط و تحمل کنم

تو رو به خدااااااااا با بچه هاتون این کارو نکنید

بمونید و با زندگی بجنگید اگه بچه دارید،ولی طلاق نهههههه

اون طفل معصوم چه گناهی داره،هان

بالشتم از زور گریه خیس شد،واقعا قلبم گرفت

به قران گناه داره،یه فکر اساسی براش بکن

الهی که به حق ابوالفضل خوشبخت ترین بشه تو زندگیش...

همه میگن بچه هیشکی نمیگ استارتر هم حق زندگی داره زندگیتو از هم نپاشون برای بار دوم با سیاست زنونه ...

عزیزم کسی چاقو روی گلوی استارتر نزاشت که حتما باید بچه بیاری 

وقتی اقدام کردن و .....باید اینو میدونستن که در برابر اون بچه مسئولن 

استارتر میخواست که بچه داشته باشه 

پس الان تحت هر شرایطی باید پشت بچش باشه

کنار شوهر جان حال دلم خوبه♡خدایا شکرت بخاطر همه چیییییی♥️👌
عزیزم کسی چاقو روی گلوی استارتر نزاشت که حتما باید بچه بیاری  وقتی اقدام کردن و .....باید اینو ...

واقعا به نظرم این یه موضوع خیلییی بزرگه

یا بچه نیارید ،یا اگه بچه دار شدید،با سختی ها بجنگید

اخه چرا

به کدوم گناه،بچه باید پاس کاری بشه

واقعا به نظرم این یه موضوع خیلییی بزرگه یا بچه نیارید ،یا اگه بچه دار شدید،با سختی ها بجنگید اخه چ ...

دقیقاااااا 

چرا دو نفر تو انتخابشون اشتباه میکنن و جوابشو اون طفل معصوم باید بده 

بنظرم اول یه نگاه به زندگیتون بکنین اگه شرایطشو داشتین بچه بیارین 

اون بچه هیچ گناهی نداره که تقاص انتخاب اشتباه پدر و مادرشو بده💔

کنار شوهر جان حال دلم خوبه♡خدایا شکرت بخاطر همه چیییییی♥️👌