lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9470 عنوان دختر ۱۵ ماهم 64 بازدید | 4 پست شیرمادر میخوره یعنی همه جای بدنم درد میکنه یعنی ممکنه ازین باشه؟؟.شب تا صبح در حال خوردنه غذا هم میدم اما بعدشم باز میخواد خدا چیکار کنم بدبختی شیشه شیر هم نمیخوره شیرخشک بدم از اول نمیخورد حالا بدن درد من بی جونیم بخاطر شیر دادنه؟ صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی 1399/10/28 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9470 همش کسل و بی حالم اگه ظهرا نخوابم ک دیگه کلا جون ندارم تاشب صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 اره احتمال زیاد از ویتامین ها استفاده میکنی؟برای خودت حتما مولتی ویتامین بگیر بخور.سعی کن شیر دادنو کم کنی اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
lovee مدیر استارتر عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9470 اره احتمال زیاد از ویتامین ها استفاده میکنی؟برای خودت حتما مولتی ویتامین بگیر بخور.سعی کن شیر دادنو ... نه قرص برا ریزش موهام خریده بودم دکتر داده بود کلسیم و زینک و د۳ و خوردم اما باز تموم نکردم چند وقته کلا نخوردم صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 نه قرص برا ریزش موهام خریده بودم دکتر داده بود کلسیم و زینک و د۳ و خوردم اما باز تموم نکردم چن ... خب اشتبهاه میکنی عزیزم حتما بخور اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔