2777
2789
عنوان

دختر ۱۵ ماهم

64 بازدید | 4 پست

شیرمادر میخوره یعنی همه جای بدنم درد میکنه یعنی ممکنه ازین باشه؟؟.

شب تا صبح در حال خوردنه غذا هم میدم اما بعدشم باز میخواد 

خدا چیکار کنم بدبختی شیشه شیر هم نمیخوره شیرخشک بدم از اول نمیخورد 

حالا بدن درد من بی جونیم بخاطر شیر دادنه؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

همش کسل و بی حالم اگه ظهرا نخوابم ک دیگه کلا جون ندارم تاشب

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

اره احتمال زیاد از ویتامین ها استفاده میکنی؟برای خودت حتما مولتی ویتامین بگیر بخور.سعی کن شیر دادنو کم کنی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره احتمال زیاد از ویتامین ها استفاده میکنی؟برای خودت حتما مولتی ویتامین بگیر بخور.سعی کن شیر دادنو ...

نه قرص برا ریزش موهام خریده بودم دکتر داده بود کلسیم و زینک و د۳  و خوردم اما باز تموم نکردم چند وقته کلا نخوردم

نه قرص برا ریزش موهام خریده بودم دکتر داده بود کلسیم و زینک و د۳  و خوردم اما باز تموم نکردم چن ...

خب اشتبهاه میکنی عزیزم حتما بخور

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔