2777
2789
فقط متفورمین آلمانی تاثیر داره من خودم متفورمین میخوردم ایرانیاش انگار گچه

اونو خوردی حامله شدی؟

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دكتر ي پودري بهم داد بجاي متفورمين اسمش اينفوليك ميگفت بهتره اخه من با متفورمين حالم بدميشد فشارم ميافتاد

تیکر بارداری برای اینکه خدادلش برای من برحم بیاد و واقعی بشه...

ایرانی میخورم یعنی تاثیر نداره؟😥😥

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
نه زير نظر دكتر بودم من رحمم مقاوم بود قرار بود لاپراسكوپي كنه دكتر خودم قبول نكردم گفتم وزن كم ميكن ...

اها فکر کردم سرخود خوردی ایشالا که نی نی دار میشی❤

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
اونو خوردی حامله شدی؟

من مجردی کلا تنبلی داشتم بعد از ازدواجم ۶ماه از مصرف متفورمین گذشت باردار شدم خداروشکر

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
نه زير نظر دكتر بودم من رحمم مقاوم بود قرار بود لاپراسكوپي كنه دكتر خودم قبول نكردم گفتم وزن كم ميكن ...

ینی چه رحم مقاومه😢

خدایا کودکم رو به خودت سپردم❤منتظرتیم عشق کوچولو❤
من پریودام نامنظمه کاملا یعنی تنبلی دارم؟

سونو داخلی مشخص میشه عزیزم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
مشکلتون چی بود؟همسر شالمه؟

خودم پي سي او بودم با كمك دكتر اين ماه براي اولين بار ي تخمك ٢١داشتم🥺ديگه آي يو آي شدم الانم درد تخمدان دارم و نوك سينم سفت شده و درد ميكنه و گرگرفتگي دارم طوري ك نفسم بند مياد آتيش ميگيرم سرم داغ ميشه نميدونم باردارم بانه برام دعا كنيد

تیکر بارداری برای اینکه خدادلش برای من برحم بیاد و واقعی بشه...
من مجردی کلا تنبلی داشتم بعد از ازدواجم ۶ماه از مصرف متفورمین گذشت باردار شدم خداروشکر

چن ماه هست دارو مصرف میکنم هنوز نشده 😥

نی نی یار جان من که کاربری داشتم بی خود   بی جهت پاک شده تاپیکای توش و لازم دارم توروخدا میشه ب ...

برگشت کاربری با من نیست عزیزم با تماس با ما مطرح کنید لطفا

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

2790
2778
2791
2779
2792