2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کلومفین متفورمین چن ماه میخورم هنوز نشده

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
من اين ماه روزي ٣تا خوردم😑

فولیکول از یه سایزی بالاتر بره تبدیل به کیست میشه اینکارو نکن

🌸هروقت تو زندگی چیزی رو رها کردی اونوقت بهش میرسی و این یعنی یقین و ایمان🌸
متفورمین واسه چیه

تنبلی تخمدان

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

آمپول ازاد سازی که بزنی چی؟

نه زير نظر دكتر بودم من رحمم مقاوم بود قرار بود لاپراسكوپي كنه دكتر خودم قبول نكردم گفتم وزن كم ميكنم و ورزش ميكنم ١٠كيلو وزن كم كردم و با آمپول و قرص ي تخمك ٢١داشتم آي يو آي شدم ٧روزه الان ببينم چي ميشه

تیکر بارداری برای اینکه خدادلش برای من برحم بیاد و واقعی بشه...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز