2777
2789
عنوان

نی نی یار

217 بازدید | 11 پست

اون کاربر اومده بی جهت توهین میکنه شما تاپیک منو تعلیق میکنی به جای اینکه تذکر بدی به اون این چه وضعیه تاپیکی که درباره یه پرنده هست چرا باید تعطیل بشه @niniyar

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

الان به خدا که اون کاربر نه تعلیق شده نه هیجی چرا تاپیک منو تعطیل میکنی یکی دیکه داره مزاحمت میکنه برا من

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اینجا ک درو پیکر نداره عزیزم

به قرآن اومده بی جهت فحش میده بعد نی نی یارو تگ کردم تاپیک منو تعلیق میکنه

الان به خدا که اون کاربر نه تعلیق شده نه هیجی چرا تاپیک منو تعطیل میکنی یکی دیکه داره مزاحمت میکنه ب ...

رسیدگی شد لطفا قضاوت نکنید و تاپیک رو قفل کنید

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

به قرآن اومده بی جهت فحش میده بعد نی نی یارو تگ کردم تاپیک منو تعلیق میکنه

تاپیکتو ندیدم ولی میدونم خودت بی ازاری ،اینقد میان اذیتت گاهی میکنن صدااتو در بیارن .

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

شاید پرنده ت جیک جیک سیاسی کرده یا گفته چرا دونه گرون شده

بحث تاپیک رو عوض نکنید لطفا

تعطیلات رسمی حذف تاپیک نداریم برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید داخل تاپیک حذف فقط تاپیکهای خصوصی حذف میشوند تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت

شاید پرنده ت جیک جیک سیاسی کرده یا گفته چرا دونه گرون شده

نه والا هیچ سیاسی نبود یکی اومد فحش داد کسی که قبلا هم اذیت کرده بعد نی نی یارو تگ کردم اومد تاپیک رو تعطیل کرد طرف النی داره منو تو تاپیکم تهدید میکنه

@niniyar جوابگو باش چرا تاپیک منو تعطیل میکنی اون کاربرو هیج کاری نداری

با ادبیات درست حرف بزن

رسیدگی شد لطفا قضاوت نکنید و تاپیک رو قفل کنید

فقط امیدوارم اون کاربر بی ادب تعلیق شده باشه وگرنه مدیون من هستید

فقط امیدوارم اون کاربر بی ادب تعلیق شده باشه وگرنه مدیون من هستید

شما هم حق الناس من رو به گردن دارید هم مدیونید