2777
2789
ژانویه از نظر حراج خوبه اب و هوام سرده ولی غیر قابل تحمل نیست
جشن سال نوی انچنانی مثل اروپا تو ترکیه برگزار نمیشه
فقط همون شب سال نو یه خبرایی هست

تو روزای تعطیل همه مغازه ها بازه نگران نباشید
من خریدامو از مرکز خرید optimum میکنم که out let هست
الویوم هم خوبه اونم out let
میخواید سالم و جوون باشید و پوستتون بدرخشه؟؟؟؟

پس میوه وسبزی و خشکبار بخورید و گوشتو لبنیات کم کنید!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

azizam mersi az lotfet
maral jon jababeton ro dadan
manam ye chiz ezafeh konam ke shab jashn sal no faghat ye chand daghighe atash bazi hast saat 12 dige khabari nist magar inke ahl disko o in harf ha bashid
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
مونا جان برای سفر به ترکیه بنظرت حدوداً چقدر پول همراه بیاریم خوب هست، در حد خرید نرمال واسه دو نفر و سوغاتی واسه خانواده هامون در نظر بگیر و هم از نظر امنیتی ؟؟
man nemidonam ke mikhay chi bekhari cheghadr bekhari
vali age ba tor miaid o hotel ba tor bashe
fekr konam ye yek milyon o ponsad ba khodet dashteh bashi khob bashe
nagofti cheghadr mikhay bemoni
emsal yeki az dostam omade bodan eyd inja baed az parvazeshon ja monde bodam vase hamin vadar shodan se roz bishtar bemonan ta az iran barashon belit ok kardan akhe inja nabod
be nazare man vaghti mikhay beri jaii bayad hame ina ro dar nazar begiri
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
مونا و مارال عزیز

لطفا منو راهنمائی کنید....ما قرار گذاشته بودیم 2 مهر بیایم ترکیه یکی از دوستان همسرم گفته نرید ترکیه هوا سرده و حراجی ها هم تموم شده بنظرم برید تایلند حالا ما رو دچار تردید کردند نظر شما که اونجا هستید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مونا جان مرسیییی، موارد اینطوری که درسته هر جایی میتونه پیش بیاد و هرکسی که بخواد سفر بره باید در نظر بگیره که تو کشور غریب جدا از هزینه خرید و غذا ، بدون مشکل و با خیال راحت سفر داشته باشه، من تو ذهنم خیلی بیشتر از اینها بود برای همین خواستم ببینم حدوداً چقدر مناسب هست، من 7و 8 سال پیش ترکیه سفر کردم و اطلاعات دیگه قابل استفاده نیست میخواستم اطلاعت بروزی داشته باشم،
ما اگه استانبول رو قطعی انتخاب کنیم، برای یک هفته عازم سفر میشیم، بازم خیلییییییییییی ممنون مونا جون که با وجود پسر گلت وقت گذاشتی :****
سلام

مونا جون و مارال عزیز

میشه بگید اخر شهریور استانبول حراج هست یا نه؟اگه حراج هست و آخرای حراجه جنسهای خوب هم پیدا میشه؟

یه سوال دیگه

میشه تو یه روز هم اکسارای رو دید و هم بازار بزرگ رو؟
به جای سرزنش من به او نگاه کنید

دلیل سر به هوا بودن زمین ماه است
عزیزانی که قصد سفر به ترکیه دارند برای اطلاع از بهترین تورهای کوش آداسی- آنتالیا - استانبول و بدروم میتونن با من تماس بگیرند.
88747250 آژانس سورنا سیر
کانتر تورهای خارجی
مرسی مونا جون لطفا کردی عزیزم

یه خواهشی از تو و بقیه بچه ها که ساکن استانبول هستن دارم

اگه میشه مراکز خریدی که نزدیک هم هستن رو بگید که بشه تو یه روز مثلا دو تا مرکز خرید رو دید

خیلی ممنونم
به جای سرزنش من به او نگاه کنید

دلیل سر به هوا بودن زمین ماه است
سلام خانومای مهربون . من میخوام برای اذر ماه ماه عسل بیام ترکیه برام مهم نیست که برف باشه یا سرد باشه میخواستم اسم چند تا هتل که تو مرکز شهر باشه بهم بگیم که بگم به تور میخوام برم اونجا رو برام رزرو کنن که واسه خرید . گردش تو شهر گرفتار نشم . قیمتش در حد معمولی باشه 3 ستاره . بگید قسمت اروپایی باشه بهتره یا اسیاایی ممنون میشم خیییلییی . میام سر میزنم جوابتون و میخونم