2777
2789
سلام دوستان خوبم..
من جزو مامانای شهریور 86 هستم..
این هفته داریم میریم استامبول،یه کمی اطلاعات در مورد بازارهای خوبش که قیمتهای مناسب دارن می خواستم
نظرتون در مورد سه شنبه بازار و چهارشنبه بازارشون چیه...این اولین سفر من به اونجاست..ممنون می شم اگه
اشکالی نداره راهنماییم کنید..
thx in advanced

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به مامانهایی که ترکیه هستید
یک سوال داشتم می خواستم منو راهنمایی کنیددر مرود اینکه چطور وچند هست اگه ادم بخواد خانه ای کرایه کنه برا مسافرت یک ماهه مثلا انکارا و اطرافش هر جاش که بود
اگه توضیح مفصلی برام بدید ممنون می شم
سلام، مامان های گل
کسی با قطار ترکیه رفته؟ ما می خواهیم با قطار بریم (تور فقط با هواپیما می برند و با قطار نمی برند) و اینکه هزینه هتل های استانبول برای هر شب تقریبا در چه حدودی هست؟
سلام به همه جیگرا سولماز جون شرمنده نیومدم تمام این وقت که نبودم کار ترجمه میکردم انگار همه نامه ها وکتابهای دارالترجمه ها مونده بود رو سرشون خلاصه جیبم بر شد وحال کردم الان با 5تا دارالترجمه کار میکنم کارم گرفته سفارت ترکیه هم منو میخاد.ولی بخاطر کیمیا نمیتونم.خلاصه .....نبودم کلی اتفاق افتاده ها.