azizam mersi az lotfet maral jon jababeton ro dadan manam ye chiz ezafeh konam ke shab jashn sal no faghat ye chand daghighe atash bazi hast saat 12 dige khabari nist magar inke ahl disko o in harf ha bashid
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
مونا جان برای سفر به ترکیه بنظرت حدوداً چقدر پول همراه بیاریم خوب هست، در حد خرید نرمال واسه دو نفر و سوغاتی واسه خانواده هامون در نظر بگیر و هم از نظر امنیتی ؟؟
man nemidonam ke mikhay chi bekhari cheghadr bekhari vali age ba tor miaid o hotel ba tor bashe fekr konam ye yek milyon o ponsad ba khodet dashteh bashi khob bashe nagofti cheghadr mikhay bemoni emsal yeki az dostam omade bodan eyd inja baed az parvazeshon ja monde bodam vase hamin vadar shodan se roz bishtar bemonan ta az iran barashon belit ok kardan akhe inja nabod be nazare man vaghti mikhay beri jaii bayad hame ina ro dar nazar begiri
لطفا منو راهنمائی کنید....ما قرار گذاشته بودیم 2 مهر بیایم ترکیه یکی از دوستان همسرم گفته نرید ترکیه هوا سرده و حراجی ها هم تموم شده بنظرم برید تایلند حالا ما رو دچار تردید کردند نظر شما که اونجا هستید چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مونا جان مرسیییی، موارد اینطوری که درسته هر جایی میتونه پیش بیاد و هرکسی که بخواد سفر بره باید در نظر بگیره که تو کشور غریب جدا از هزینه خرید و غذا ، بدون مشکل و با خیال راحت سفر داشته باشه، من تو ذهنم خیلی بیشتر از اینها بود برای همین خواستم ببینم حدوداً چقدر مناسب هست، من 7و 8 سال پیش ترکیه سفر کردم و اطلاعات دیگه قابل استفاده نیست میخواستم اطلاعت بروزی داشته باشم، ما اگه استانبول رو قطعی انتخاب کنیم، برای یک هفته عازم سفر میشیم، بازم خیلییییییییییی ممنون مونا جون که با وجود پسر گلت وقت گذاشتی :****
donya jon on moghe hanoz hava kheyli sard nist emsal ke fekr nakonam be in zoodi ha hava sard beshe az haraj ham ke inja hamishe yek seri az lebas ha to haraj hast
seveda jon man on mablagh ro vase kharid o ghaza o in tor chiz ha goftam va ba yad ye mablaghi ro ham kenar bezarid vase moghehi ke pol kam avordid o az in harf ha
عزیزانی که قصد سفر به ترکیه دارند برای اطلاع از بهترین تورهای کوش آداسی- آنتالیا - استانبول و بدروم میتونن با من تماس بگیرند. 88747250 آژانس سورنا سیر کانتر تورهای خارجی
سلام خانومای مهربون . من میخوام برای اذر ماه ماه عسل بیام ترکیه برام مهم نیست که برف باشه یا سرد باشه میخواستم اسم چند تا هتل که تو مرکز شهر باشه بهم بگیم که بگم به تور میخوام برم اونجا رو برام رزرو کنن که واسه خرید . گردش تو شهر گرفتار نشم . قیمتش در حد معمولی باشه 3 ستاره . بگید قسمت اروپایی باشه بهتره یا اسیاایی ممنون میشم خیییلییی . میام سر میزنم جوابتون و میخونم