2777
2789
سلام به دوستای عزیز ساکن استانبول. خوبین؟؟ دوستای گلم می خوام بدونم از اکسارای تا خیابان تکسیم میشه پیاده رفت؟ خیلی دور؟ وگرنه با چه وسیله ای راحتتر به اونجا میشه رفت؟؟؟ در ضمن واسه تراموای باید بلیط تهیه کنیم ؟؟؟ از کجا وچه جوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و یه مزاحمت دیگه اینکه از کجا می تونیم سیسمونی ارزون و شیک تهیه کنیم؟؟؟؟؟؟ وای خیلی سرتون رو درد اوردم اخرین سوالم اینکه یه ساحل خوب و خانوادگی و نه شلوغ بهم معرفی می کنین لطفا ؟؟؟؟؟؟؟؟ یک دنیا ازتون ممنون میشم اگه جوابمو بدین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

na azizam be in nazdiki haii ke fekr mikoni nist
mitoni ba dolosh ya az in taksi hay daste jamei savar beshi
vase taramva zhiton lazem hast ke hamon ja nazdik istgah ha gishe hast ke bekhari polesh ham 1/5 lir mishe
vase sismoni ham ke inja bish az andaze gerone
sismoni foroshi hast va gheymatha be nazare man ba ham farghi nadran
albateh man sismonim ro khanevadam az iran baram ferestadan
vase sahel khob ham alan daghighan esmesh ro yadam nist az shoharam miporsam behet migam
albateh ma bishtar mirim park daryaii
دوستی ها کمرنگ بی کسی ها پیداست راست گفتی سهراب آدم اینجا تنهاست
ممنون مونا جون من برات یا ایمیل زرد دیشب اگه به دستت رسید ممنون میشم جواب بدی هر وقت فرصت کردی . خانومی میکنی . بازم میام تیپیک . اگه چیزایی هست که برای سفر و گردش تو استانبول مهمه و خودت این تجربه ها رو کسب کردیو اینجا بنویسی خیلی ممنون میشیم استفاده یکنیم
shaba jon fargh dare ke bekhay chi bokhori
va koja masalan kenar markaz kharid history ye restoran hast ke age bekhay ye sini kabab makhlot vase do nafar bekhari fekr konam 100 lir mishe
hala age bekhay ye doner bokhoro to ye restoran sade 5 lir beshe
azizam bastegi be khodet dare
ke chi mikhay
hame jore hast ghaza
مرسی مونا جون از اینکه جواب دادی. عزیزم من منتظرت هستم که ساحل خوب و خونوادگی و مناسب رو بهم معرفی کنی. راستی منظورت از پارک دریایی همون اکوا مارینا هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ منتظرتم مونا جون
azizam ma ye sahel mirim ke onam kheyli dore bayad mashin dashteh bashid vagarneh 150 lir keraye taksiton mishe hadaghal
yani raft o bargasht 300 lir
hala age baz khasti behet begam
dorost azizam
aha rasti mitonid kheyli arzon o khob berid yeki az shahrhaye nazdik estanbol ro ham begardid ba keshti bayad berid
berid yalova ma ziad mirim
onja ab garm ham dare
shahre ghashangi ham ahst
belit keshtish ham fekr konam 14 lir bashe