2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 188 پست
خب خونمون دوره میگفتم ک ببره منو

خب بردت یا نه؟

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا از مادرشوهرای اینجوری و شوهرای اینجوری نگذره دختر مردمو ازار میدن ،ایشالا هرکی هرکاری میکنه شر دخترش بیاد اگه خوب کردن خوب ب دخترش بگذره اگه بد کردن بد به دخترشون بگذره بی وجدانای بی چشم ورو 

عزیزم دوتا راه داری:

۱=طلاق...

۲=نوکر مادرشوهرت بشی و کر بشی و لال بشی و کور بشی...

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
اره میگف از بی عقلیشه ک این حرفو بت تو زده

بگو میمردی اولش بگی منم اروم شم حتما باید اونهمه میزد تورو 

اولین بارشه کتکت میزنه؟

چرا قبول کردی ک خرج مادرشوهرتو هم بدین خودتونو باید از اول سوا میکردی از مادرشوهرت حداقل خونه هاتونو