2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 188 پست
اره میگه ما خیلیا دورمونن ک زندگی رو برامون تلخ کنن تو تلخترش نکن چیزیم بت میگن ب من نگو جوابشونو بد ...

چقدر خوب قدرشو بدون 

حرفای دکترای روانشناس هم همینه 

نترس حرفتو بزن

همون موقع میگفتی، مامان مگه من چقدر میخورم

ناراحت میشم اینجوری میگی، منم مثل جاریم مهمونتم دیگه بعد با ناراحتی بلند میشدی میرفتی خونت، 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر خوب قدرشو بدون  حرفای دکترای روانشناس هم همینه  نترس حرفتو بزن همون موقع میگفتی، م ...

خب مشکل اینجاس من آدم خجالتی و کم روییم حاضرم ناراحت بشم ولی تو روش چیزی نگم ک برنجه و همون لحظه اشکم درمیاد

آخه چیکار کنم تو بگو ب من،من زندگیمو دوس دارم ولی مادر شوهرم اذیتم می‌کنه میکنم خونه رو عوض کنیم قبو ...

ببین درکت میکنم نزدیک مادرشوهر زندگی کردن فاجعس خیلی سخته اما باید خودتو بسازي وشرایط وبرای خودت راحتر کنی سعی کن جنگ وجدل ظاهری نکنی زیرپوستی عمل کن به شوهرت محبت کن اصلااااا اا گله مادرشوبهش نکن حتی اگرشده ظاهران بهش محبت کنی اینکارو بکن تامادرشوهرت دست از دشمنی برداره تا زمان برات راحتر بگذره ودرنهایت تا تواون خونه ای بچه دارنشو وسعی کن چن سال دیگه خونه روعوض کنین

عزیزم رفتار جاریت با مادرشوهرت چ جوریه

میگف منم خیلی حرفا ازش شنیدم و ب شوهرم گفتم،شوهرم گفته هرچی میگه نشنیده بگیر ازش الان دیگه عادت کردم ب حرفاش و هرچیم بگه ناراحت نمیشم ازش یا همونجا خودم جوابشو میدم