دوستان من ن پربازدید شدن برام مهمه ن میدونم پربازدید بشی چی میشه اینو میگم ک بدونین اگ یهو رفتم بدون شک ب گوشی دسترسی ندارم و اصلا اهل قطره چگونگی تایپ کردن ندارم اینارو میگم ک عصبی نشید،اگه ام بخوام کامل تایپش کنم خیلی زیاد میشه حوصلتون سر میره پس خواهشاً درکم کنید چون اصلا حال خوشی ندارم و با گریه دارم مینویسم چون هیچکسو ندارم باهاش درددل کنم اگه ام میدونید ک من مقصر بودم تو این قضیه با احترام نظرتون و بگید ک ب اشتباهم پی ببرم
زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..
🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من❤️
دیروز جاریم اومد خونه مادر شوهرم ب منم زنگ زد گفت بیا بالا پیش هم باشیم،ما خیلی باهم صمیمی ایم و هروقت میاد چون خونه ما مشترکه میره طبقه بالا و میگه توام بیا ک دور هم باشیم،قبل هرچیزی بگم ک مادر شوهرم تمام خرج و مخارجش پای شوهرمه
منم ب شوهرم گفتم حالا ک جاریم اومده شوهرم مسافران و نیست برو گوشت بخر ک یه غذایی پایین درس کنیم پیش هم باشیم،اونم ب مامانش گفت چیز دیگه ای لازم نداره مامانشم گفته بود ن لازم نکرده چیزی بیاری خودم همه چی تو خونه دارم