2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3735 بازدید | 188 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم اینجوری شده مامانت میدونستم من میمونم اینو گفته ینی پاشو برو،شوهرمم گف خب همونجا بهش میگفتی ک این حرفش درس نبوده  گفتم ن ناراحت شدم از برخوردش اومدم پایین

شب جاریم همش زنگ میزد ک بیا بیا منم گفتم نمیام شوهرمم دید ک نمیرمو از مامانش ناراحتم اومد گفت اگر ناراحتی رفتارهای مامانم ناراحتت می‌کنه میتونی وسایلتو جمع کنی بری خونه بابات

چقدر بعضیا بدجنس و احمقن‌.مثل مادرشوهرت

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
شب جاریم همش زنگ میزد ک بیا بیا منم گفتم نمیام شوهرمم دید ک نمیرمو از مامانش ناراحتم اومد گفت اگر نا ...

وای حالم بهم خورد از شوهرت.بچه نداری؟این مرد معلومه مادر زلیله

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩
شب جاریم همش زنگ میزد ک بیا بیا منم گفتم نمیام شوهرمم دید ک نمیرمو از مامانش ناراحتم اومد گفت اگر نا ...

وا

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

خلاصه وسایلمو جمع کردم ک برم اونم نشسته بود تکون نمی‌خورد گفتم مرد باش بیا منو ببر پس چرا نشستی بیا ببرم بعد برو با مامانت زندگی کن بگو مامان بخاطر تو زندگیمو خراب کردم