2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 3741 بازدید | 188 پست
همسرت خواسته با شلوغ بازی گربه رو دم حجله بکشه.خواسته بهتون نشون بده اعتراض کنی با این برخوردش مواجه ...

اره تازه گف برو خونه بابات فک کرد نمیرم منم جمع کردم نبرد منو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره از دیشب ک جاریم هستش نرفتم گفتم بهشون بگو گفته دیگه نمیرم اونام بیان درو باز نمیکنم

هرسری جاریت میاد برو بکی دوساعت بشین برگرد غذا نمون 

روزای دگ نرو میری با شوهرت برو 

بذار بسوزه ک محلش نمیدی

هرسری جاریت میاد برو بکی دوساعت بشین برگرد غذا نمون  روزای دگ نرو میری با شوهرت برو  بذا ...

ن جاریمم اگ خواست میاد خونه خودم دیگه هیچ وقت پایین نمیرم اینجوری کنارم حرف میشنوم راحتترم

میگه دارم میگف یه تار موتو ب دنیا نمیدم عصبیم کردی زدمت

آدم عاقل تو عصبانیت هم نمیزنه 

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈 . من عاشق زندگیم‌.زندگی هم عاشق منه.عشق ما دو طرفس⁦💜من زنی هستم قوی و با اراده. من میبالم به زن بودنم میبالم به ایرانی بودنم.💜میبالم به من بودنم.من عاشق خودم و خدای خودمم💜زندگی نمیکنم صرفا برای فقط زیستن.زندگی میکنم تا عاشق باشم و عاشق بمانم و عاشقانه نفس بکشم و عشق رو به همه از اعماق قلبم بدم💜دوستتون دارم دوستان مهربان من⁦❤️⁩

مثل مادرشوهرخدابیامرزم.خرجش بامابودبعدیروزجاربم زنگزدگفت بگوماکارانی بزاره شب میاییم اونجاچون خیلی خوب درست میکردماکارانی رو.بعدرفتم گفتم زن عموماکارانی بزاریخورده بیشتربزارشوهرمم بیادمنکه شام نمیخوردم رژیم بودم برگشت گفت مگه ماکارانی نداری خودت درست کنی یعنی همینجوری موندم من.با شوهرم گفتم اونم رفت گفت یوقت نزاری من نمیام فهمیداشتباه کرده بزوراصرارهای مامانشوجاریم رفتیم خونش

حرفی که توی عصبانیت زده میشه  توآرامش بهش فکرشده  پس ساده ازش نگذر😔        
اینا کلا بچه هایش میگن مامانمون بی منظور حرف میزنم ولی بخدا کل حرفاش نیش و کنایس،خدا براش نسازه اینج ...

اونا اولادشن بخاطر همین از اون زاویه میبینن مادرشونو و خوب بهش عادت دارن 

اما تو عروسی زاویه نگاهت فرق داره زاویه اونم ب تو ب چش عروسه ،،طبیعیه و عادتم ک نداری واسه همینه گلم 

اونا اولادشن بخاطر همین از اون زاویه میبینن مادرشونو و خوب بهش عادت دارن  اما تو عروسی زاویه ن ...

اره مادرشونه دوسش دارن یه عمر باهاش زندگی کردن حقم دارن ازش طرفداری کنن ولی بخدا تمام حرفاش کنایس